Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Αριστοτέλης

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση
Την απόκτηση του διαγώνιου Δημήτρη Παλαιολόγου από την Κηφισιά, ανακοίνωσε ο Αριστοτέλης Σκύδρας που συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Αριστοτέλης Σκύδρας ,συνεχίζοντας τη μεταγραφική ενίσχυση, καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Δημήτρη Παλαιολόγο!
Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20/04/2000 και έχει ύψος 1.95 μ.
Ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε παιδικά, εφηβικά αλλά και το Πρωτάθλημα Ανδρών 2019-2020! Στη συνέχεια μετακόμισε στον γνωστό αντίπαλο της Σκύδρας, Κέρκη Σάμου, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στη VolleyLeague με τη φανέλα της Κηφισιάς.

Με όλο το μέλλον μπροστά του ο ταλαντούχος παίκτης θα ενισχύσει την ομάδα μας από τη θέση του διαγώνιου.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην φιλόξενη πόλη μας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και να απολαύσεις την αγωνιστική χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365