Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Μεγάλη μεταγραφή για την Δόξα Μαυροβουνίου

Μεγάλη μεταγραφή

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Δόξα Μαυροβουνίου που ανακοίνωσε απόκτηση του ικανότατου μέσου Σάκη Καραμπατάκη, κάνοντας την δεύτερη της μεταγραφή στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο έμπειρος άσος αγωνιζόταν στον Όλυμπο Αψαλου επί μια δεκαετία, ενώ έχει περάσει από Χέλσινμποργκ U15, Εδεσσαικός U17 και από τον Ηρακλή Έδεσσας.

Η παρουσία του ισχυροποιεί αφάνταστα την μεσαία γραμμή των μαυραετών και αναμένεται να βοηθήσει την Δόξα που με την απόκτηση του εν λόγω παίκτη φαίνεται να δείχνει τος φετινές της προθέσεις.
Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Καραμπατάκης αποτελεί προσωπική επιλογή και εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Κοκόζογλου με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Όλυμπο Αψάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365