Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Προς παράταση η εγγραφή στο Μητρώο

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Αμανατίδη

Προς παράταση οδεύει σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της εγγραφής των ομάδων στο Μητρώο της ΓΓΑ, χωρίς αυτό να εφησυχάζει τους παράγοντες που θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την εγγραφή τους, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι οριστικό από επίσημα χείλη.

Αν παρθεί μια τέτοια απόφαση θα είναι προς όφελος του ήδη ταλαιπωρημένου ερασιτεχνικού αθλητισμού, από την στιγμή που οι τοπικές ΕΠΣ σκέφτονται να προχωρήσουν σε αναστολή των δραστηριοτήτων τους, καθώς σε μεγάλο ποσοστό τα σωματεία δεν έχουν καταφέρει εγγραφεί στο Μητρώο και απειλούνται με αποκλεισμό από καθε αθλητική δραστηριότητα και παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Αμανατίδη που βγήκε στην ΕΡΑ Σπορ και ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό πλέον να δοθεί παράταση.

Αναλυτικά όσα ανέφερει:

 «Το μεγαλύτερο ποσοστό των σωματείων έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Σε κάθε προσπάθεια πρέπει να μπαίνει μια γραμμή για να μην γκριζάρει. Ήταν μια θετική απόφαση της κυβέρνησης. Αυτά τα σωματεία θα βοηθηθούν. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχω θα δοθεί παράταση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365