Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Στη νομική υπηρεσία η απόφαση του CAS για Μακεδονικό και Κοζάνη

Η Κοζάνη και η ΑΕ Λευκίμμης κάνουν λόγο για δικαίωση, ενώ ο Μακεδονικός πανηγυρίζει την άνοδό του στη Super League 2

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ περιμένει την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας για την υπόθεση Κοζάνης-Μακεδονικού.

Η απόφαση του CAS για την υπόθεση της Κοζάνης και του Μακεδονικού ήταν αρκετά αινιγματική, προκαλώντας διάφορες ερμηνείες. Η Κοζάνη και η ΑΕ Λευκίμμης κάνουν λόγο για δικαίωση, ενώ ο Μακεδονικός πανηγυρίζει την άνοδό του στη Super League 2.

Στην ΕΠΟ τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τη μετάφραση της απόφασης από τη νομική υπηρεσία. Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο δέχεται την προσφυγή της Κοζάνης και της Λευκίμμης και ουσιαστικά ακυρώνει την απόφαση της Εφέσεων που δικαίωνε τον Μακεδονικό.

Ωστόσο στο αίτημα της Κοζάνης και της Λευκίμμης για αλλαγή του βαθμολογικού πίνακα, αν και αρχικά φαίνεται πως το απορρίπτει, ουσιαστικά το CAS δηλώνει αναρμόδιο να επιβάλλει αλλαγές στη βαθμολογία.

Οπότε στη νομική υπηρεσία εξετάζουν τα περιθώρια που έχει η ΕΠΟ να εφαρμόσει την απόφαση του CAS, ουσιαστικά «εξαφανίζοντας» την απόφαση της Εφέσεων και κρατώντας την πρωτόδικη απόφαση, που απέρριπτε την ένσταση της Κοζάνης.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή θα λάβουν υπόψη την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας και θα πράξουν αναλόγως, με την ολική ανατροπή των δεδομένων να είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Σε αυτή την περίπτωση, θα αποφασιστεί να προβιβαστούν και οι επτά πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής της Super League 2, που ίσως προκαλέσει αλλαγές και αναδιάρθρωση εώς και τη Super League.

Onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365