Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Μαζί ManDynamic με τον Αερωπό για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Ανακοίνωση

Η εταιρεία ManDynamic η οποία έχει συμβάλει στην υψηλού επιπέδου ανάπτυξης του Αερωπού Έδεσσας σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι για έκτη συνεχόμενη χρονιά επίσημος χορηγός της ομάδας.


Ο οικονομικός σύμβουλος της εταιρείας Θεοδωρίδης Λεωνίδας, δήλωσε τα εξής :

 

Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι σαν εταιρεία που συνδράμουμε στην καλή πορεία του Αερωπού και στην ανα΄δειξη της πόλης μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Έχουμε άριστες και φιλικές σχέσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας και βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα στους αγώνες που διεξάγει. Λόγω της Πανελλήνιας εμβέλειας της εταιρείας μας, που δραστηριοποιείται στην εύρεση και διάθεση ανθρώπινου δυναμικού, ακούμε τα καλύτερα για την πορεία του Αερωπού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365