Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Ανατροπή με το Power Pass: Έρχεται δεύτερη ευκαιρία με διόρθωση λαθών

«Δεύτερη ευκαιρία» στο Power Pass ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας

Ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας διευκρίνισε το Σάββατο πως η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους να διορθωθούν λάθη στις αιτήσεις για το Power Pass, που στέρησαν από εκατοντάδες πολίτες την επιδότηση για το ρεύμα.

«Δεύτερη ευκαιρία» στο Power Pass ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας, υπογραμμίζοντας πως «θα διορθωθούν τα λάθη στην επιστροφή της ρήτρας ενέργειας».


Παρότι το ΥΠΟΙΚ διεμήνυε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίξει τροποποιητική αίτηση για το επίδομα ρεύματος - με σκοπό να περιοριστούν τα λάθη - ο υπουργός Ενέργειας σήμερα ανέφερε πως «εξετάζουμε τρόπους πώς θα διορθωθούν τα λάθη», όπως το πιο απλό λάθος στο iban.


Υπενθυμίζεται πως υπήρξαν δεκάδες καταγγελίες στο Dnews πως πολλοί δικαιούχοι δεν θα πληρωθούν καθώς διαπιστώθηκε λάθος στην αίτησή τους (όπως για παράδειγμα στον αριθμό παροχής τους).


Το λάθος του συστήματος και ταυτόχρονα η μη έγκαιρη ταυτοποίηση του λάθους από τους δικαιούχους είχε ως αποτέλεσμα να τους πιστωθούν λάθος χρήματα ή και καθόλου χρήματα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365