Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Super League 2: Στα κάγκελα οι ομάδες - Οι αποφάσεις για κλήρωση και άνοδο

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 31/8, ενώ η σέντρα αναμένεται να γίνει στις 11/9

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 εν όψει της νέας σεζόν στο οποίο εκδηλώθηκε και έντονη δυσαρέσκεια για το μέλλον της κατηγορίας.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 31/8, ενώ η σέντρα αναμένεται να γίνει στις 11/9.

Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη, ομάδες και διοργανώτρια ζητούν δύο απευθείας προβιβασμούς κι ένα μπαράζ.

Αναφορικά με την προκήρυξη για τον υποβιβασμό την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, θα πέφτουν 4 από κάθε όμιλο και θα ανεβαίνουν 4 από τη Γ’ Εθνική, ώστε να μειωθούν οι ομάδες.

Η προθεσμία συμμετοχής για τα παράβολα πήρε παράταση. Έτσι από τις 18/7 πήγε στις 21/7 με τις ΠΑΕ να έχουν μπροστά τους αρκετό χρονικό περιθώριο.

Έξαλλες οι ομάδες

Διοργανώτρια και ομάδες πάντως είναι έξαλλες με τον κρατικό μηχανισμό. Τόσο για τις συνεχείς αναβολές στο κομμάτι που αφορά το ποσοστό από το στοίχημα όσο και με το τηλεοπτικό μέτωπο (μπόνους). Οι ΠΑΕ είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα καθώς πλέον υπάρχει ζήτημα επιβίωσης το οποίο αγγίζει συνολικά την κατηγορία. Σύλλογοι αρχίζουν να κουράζονται με τις υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται, ενώ την ίδια στιγμή τα έξοδα τρέχουν.  Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν επαφές με την ΕΡΤ προκειμένου να μεταφερθούν όλα τα κρίσιμα θέματα καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Β’ αντιπρόεδρος ο Πρίτσας

Στο ΔΣ υπήρξε και εκλογή β’ αντιπροέδρου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Κηφισιά, Χρήστος Πρίτσας βγήκε παμψηφεί και αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο.

Στο μέτωπο που αφορά το τηλεοπτικό έχει ζητηθεί νέο ραντεβού με ΕΡΤ για το θέμα του μπόνους που εφόσον λυθεί θα δώσει ανάσα στις ομάδες.

Παράλληλα συστάθηκε μια επιτροπή ώστε συζητηθεί το συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Αυτή αποτελείται από τους Λεωνίδα Λεουτσάκο, τους δυο αντιπροέδρους και τους Παπαδημητριου (ΑΣΑ), Καζία (Πανσερραϊκός) Ροκάκη (Χανιά).

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική διαιτησία κουβέντα θα γίνει όταν υπάρξουν υποψήφιοι.

Mikriliga.com

3 σχόλια:

  1. Για να καταλάβω ποιός είναι υπεύθυνος για αυτήν κοροϊδία προς τίς ομάδες και παράλληλα τούς ποδοσφαιριστές που περιμένουν νά πληρωθούν από την περσινή χρονιά τα δεδουλευμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η SL 1 τα θέλει όλα δικά της. Ούτε στο κύπελλο καταδέχονται να παίξουν με ομάδα Γ εθνικής όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι καί μετά ψάχνουν να βρούν τί λεφτά δίνει κάθε ΠΑΕ στήν ΕΠΟ, τό τί λεφτά ξεπλένουν όμως με αγοραπωλησίες ξένων παικτών κανείς δεν ψάχνει, όσο για το ότι δεν καταδεχονται ούτε στο κύπελλο τί φοβούνται μήπως και γίνουν ρεζίλι από μικρότερες ομάδες; Νά πω κάτι στήν υπόλοιποι Ευρώπη γιατί παίζουν καί με χαμηλότερες κατηγορίες οι μεγάλες ομάδες που τά προταθληματα τους είναι κλάσης ανώτερες του δικού μας, τό δε άλλο είναι στα πρωταθλήματα τών χωρών αυτών τά χρήματα που δίνονται στις ομάδες περισσότερα παίρνουν οι χαμηλότερες καί όσο ανεβαίνει η κατηγορία παίρνουν λιγότερα, εδώ γίνεται τό αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365