Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Προσθήκη στο τεχνικό team τα Σεβαστιανά

Δείτε την ανακοίνωση

Την προσθήκη του Μιχάλη Μπόικου στο τεχνικό team ανακοίνωσαν τα Σεβαστιανά,  με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε την ένταξη του Μιχάλη Μπόικου στο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον Μιχάλη Μπόικο. Η προσθήκη του αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα στο έργο του προπονητή μας, καθώς θα αναλάβει την αποκλειστική εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομαδας αλλά θα αποτελέσει και άμεσο συνεργάτη του προπονητή καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικης περιόδου.

Κατά το παρελθον ο Μιχαλης έχει αγωνιστεί στην θέση του τερματοφύλακα στις μεγάλες κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας και η εμπειρία του αλλά και η αγάπη για το αντικείμενο αναμένεται να λειτουργήσουν με σκοπό την βελτίωση του υλικού της ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον Μιχαλη στην μεγάλη οικογένεια των Σεβαστιανών και ευχόμαστε καλό ξεκίνημα με όρεξη και φιλοδοξίες για την χρονιά που ακολουθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365