Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Τουρισμός για όλους: Έτοιμο το tourism4all για αιτήσεις, οι επόμενες φάσεις για voucher έως 300 ευρώ

Τα εισοδηματικά κριτήρια

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των αιτήσεων για το Τουρισμός για Όλους καθώς όπως είπε η υφυπουργός Τουρισμού, αναμένεται να ανοίξουν τις επόμενες δύο εβδομάδες.


Τα εισοδηματικά κριτήρια με τα οποία θα τρέξει ο τουρισμός για όλους είναι τα εξής:


Aτομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ

Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ

Έγγαμοι με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ

Έγγαμοι με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ


Η επιταγή θα δοθεί σε 200.000 πολίτες που θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν. Εφόσον είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τότε θα υπάρξει κλήρωση για το ποιοι θα πάρουν το voucher 150 ευρώ.


Η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή για λίγες ημέρες. Ο στόχος ήταν οι επιταγές να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται από τις 5 Ιουλίου, όμως ο νέος χρονικός ορίζοντας που έδωσε η κ. Ζαχαράκη πάνε την κλήρωση για πιο μετά μέσα στον Ιούλιο, ανάλογα με το πότε θα ανοίξει τελικά το tourism4all.gov.gr.


Φέτος η μεγάλη αλλαγή εστιάζεται στην χρήση του voucher και σε άλλες επιχειρήσεις πέραν δηλαδή των ξενοδοχειακών μονάδων ή των ενοικιαζόμενων δωματίων. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι του tourism4all θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το voucher στην εστίαση.


Θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους, κάνοντας χρήση της άυλης ψηφιακής κάρτας την οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιούν παντού: στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ξενοδοχείο, στο ταβερνάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365