Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Γαμπρός επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα αλλά αuτή γλίτωσε με ελαφρά τραύματα

Μια πεθερά από την Βοσνία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει επίθεση με που έκανε άνδρας στη Βοσνία στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα και καλάσνικοφ.


Μια πεθερά από την Βοσνία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, όταν έγινε στόχος επίθεσης με βαρέα όπλα από τον γαμπρό της.


Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον 26χρονο Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.


Ο γαμπρός πήρε τα… όπλα μετά από άγριο καυγά με την πεθερά του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του. Έτσι, αρχικά εκτόξευσε αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της πεθεράς και από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επέζησε, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.


Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γαμπρός προσπάθησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, όμως τελικά αστόχησε…

1 σχόλιο:

  1. η καλύτερη πεθερά είναι αυτή που δίνει προίκα και δεν μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365