Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο της σχολής προπονητών UEFA A της ΕΠΣ Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Τελείωσε και η 2η φάση της Σχολής προπονητών UEFA A΄ που έλαβε χώρα από 24/06/ μέχρι  01/07/2022, στο Δημοτικό Στάδιο των Γιαννιτσών.

Τα μαθήματα ήταν υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Πέλλας σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όλα κύλησαν ομαλά η φιλοξενία ήταν άψογη και σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι τόσο οι εκπαιδευτές,όσο και οιυποψήφιοι προπονητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Η ΕΠΣ Πέλλας ήταν παρόν με τέλεια οργάνωση και όποιες διευκολύνσεις χρειάζονταν οι αρμόδιοι εκπαιδευτές και οι άνθρωποι της ΕΠΟ, Κώστας Τσάνας  τεχνικός διευθυντής, Μιχάλης Μητροτάσιος οργανωτικός διευθυντής ανάπτυξης και εκπαίδευσης, Γιάννης Γκίσης Ιωάννης καθηγητής ΤΕΦΑΑ,  εκπαιδευτής ποδοσφαίρου, Μιχάλης Ιορδανίδης Μιχάλης καθηγητής εκπαιδευτής ποδοσφαίρου, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την  οργάνωση, το επίπεδο και φυσικά από την υπέροχη φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση των προπονητών είχε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, που βοήθησε με την συμμετοχή  ποδοσφαιριστών της, για την ομαλή διεκπεραίωση των μαθημάτων σε προπονήσεις και αγώνες στο γήπεδο. 

Πλέον έμεινε η τρίτη και τελευταία εκπαιδευτική εβδομάδα, ούτως ώστε οι μαθητευόμενοι υποψήφιοι προπονητές να πάρουν το UEFA A.









1 σχόλιο:

  1. Να φανταστώ όπως αξιοκρατικά μπήκαν ή δε μπήκαν κάποιοι στη σχολή, έτσι αξιοκρατικά θα πάρουν και το uefa A.. Απλά κουβαλώντας νερά και κάνοντας χατήρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365