Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ήρθε για να μείνει το «Τουρισμός για Όλους», μέχρι πότε τα voucher για δωρεάν διακοπές

Μιλάμε για 150 ευρώ, από 120 ευρώ που ήταν
Σύμφωνα με τη σχετική τροπολογία αλλά και την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ήρθε για να μείνει, καθώς οι «δωρεάν» διακοπές θα τρέχουν και επίσημα μέχρι το 2025.


Προανήγγειλε πως το Σάββατο ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» και θα ανοίξει η πλατφόρμα Tοurism4All, ενώ νωρίτερα αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2022 του ΟΑΕΔ».


«Μιλάμε για 150 ευρώ, από 120 ευρώ που ήταν. Το ατομικό εισόδημα είναι στα 16.000 ευρώ και το οικογενειακό στα 28.000 και αυξάνεται 1.500 ευρώ ανά παιδί» σημείωσε η υφυπουργός.


Πρόσθεσε πως το πρόγραμμα αφορά 200.000 δικαιούχους και το ποσό μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τον Ιούνιο του 2023.


«Θα έχουμε και νέο πρόγραμμα στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού, γιατί περάσαμε διάταξη να έχουμε πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” μέχρι και το 2025» συμπλήρωσε.


North Evia Pass & Samos Pass


«Θέλουμε να ενισχύσουμε τουριστικά περιοχές που ταλαιπωρήθηκαν όπως η Εύβοια και η Σάμος» δήλωσε η υφυπουργός, τονίζοντας πως η ανταπόκριση του κόσμου αναφορικά με το Samos Pass και Evia Pass, 300 και 150 ευρώ αντίστοιχα, είναι μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365