Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατός της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Της έκλεισαν μύτη και στόμα

Πως κάποιος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να πάρει ανάσα

Παρόλο που η αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα ακόμα, όλο και πιο πιθανό είναι το σενάριο της δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης διαπίστωσε ότι το νεαρό κορίτσι πέθανε από ασφυξία.


Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι πως ο θάνατος της 17χρονης είναι ασφυκτικός. Πως κάποιος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Και το έκανε με το χέρι του, αφού στο αριστερό μάγουλο του κοριτσιού υπάρχει μια νυχιά. Το άτυχο κορίτσι βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι η μητέρα και η 15χρονη αδερφή της. 


Ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν η μητέρα και η αδερφή της επέστρεψαν στο σπίτι της οδού Αραχώβης. Όταν φώναξαν τη 17χρονη και δεν τους απάντησε, πήγαν στο δωμάτιό της όπου και τη βρήκαν νεκρή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν ημίγυμνη, με τη φόρμα της κατεβασμένη, με μώλωπες και ίχνη πάλης.


Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έχει πάρει για κατάθεση τη μητέρα και την αδερφή της 17χρονης καθώς και συγκατοίκους του συντρόφου της, ο οποίος έμενε κοντά στο διαμέρισμα της Αραχώβης με άλλους ομοεθνείς τους και αναζητείται. Η 17χρονη και ο Πακιστανός σύντροφός της ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες και τον άνδρα γνώριζε και η μητέρα της. 


Εκείνος φέρεται να πήγε στο σπίτι του χθες (01.08.2022) το βράδυ, να μάζεψε λίγα πράγματα και να έφυγε. Έκτοτε, κανείς δεν γνωρίζει που είναι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365