Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Μακρυχώρι Ημαθίας: Απαρηγόρητη στην κηδεία της η οικογένεια της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Σε κλίμα οδύνης έγινε στο Μακρυχώρι Ημαθίας, η κηδεία του κοριτσιού
Με τον νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι να παραμένει άφαντος, σε κλίμα οδύνης έγινε στο Μακρυχώρι Ημαθίας, η κηδεία του κοριτσιού.

Οι γονείς της και τα αδέρφια της δε μπορούν να πιστέψουν το κακό που έγινε και πως το άτυχο κορίτσι, ξεψύχησε με ασφυκτικό θάνατο.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με το έγκλημα ενώ γροθιά στο στομάχι είναι και η αποκάλυψη του πατέρα της 17χρονης ότι το κορίτσι είχε βιαστεί όταν ήταν 11 ετών.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συντρόφου του κοριτσιού, η φωτογραφία του οποίου έχει σταλεί παντού και κυρίως στις πύλες εξόδου της χώρας μας, σε περίπτωση που προσπαθήσει να φύγει. Ταυτόχρονα, ερευνάται και δείγμα dna που βρέθηκε στα νύχια του θύματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365