Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Αλμωπός πρώτη συγκέντρωση 17 Αυγούστου

Η διοίκηση των κυανολεύκων κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συμπληρώσει το ρόστερ

Για τις 17 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού του Αλμωπού Αριδαίας, ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia 365 για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες, η διοίκηση των κυανολεύκων κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συμπληρώσει το ρόστερ, είτε προχωρώντας σε συμφωνίες με αθλητές του περσινού ρόστερ, είτε με αθλητές που θα αποτελέσουν τις φετινές μεταγραφές του Αλμωπού.

Παρότι δεν βγαίνει τίποτα προς τα εξω υπάρχει έντονη κινητικότητα από πλευράς διοίκησης που σε συνεργασία με το τεχνικό team βολιδοσκοπεί ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ρόστερ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23.

Να σημειωθεί ότι παρελθόν κι επίσημα αποτελούν οι Ρόβας, Πρίκκας, Τριανταφυλλάκης, Μπακουτσής, Αδαμίδης, ενώ υπάρχουν φήμες αποχώρησης για τον γκολκήπερ Παϊτέρη και τον αμυντικό Ρουσάκη.

Όσον αφορά το τεχνικό team δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, με τον Σκυδραίο τεχνικό Γιώργο Τυριακίδη να βαδίζει αισίως στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλμωπό για 7η συνεχόμενη σεζόν, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλμωπός, Κώστας Γάτσος δεν θέλει να ακούει ούτε για πλάκα κάτι αντίθετο, σε ότι αφορά την παρουσία του στον πάγκο, ενώ και ο βοηθός του Γιώργου Τυριακίδη, ο γυμναστής Γιώργος Σγούρδας παραμένει αμετακίνητος στο πόστο του, έχοντας αφήσει τα διαπιστευτήρια του τις δύο προηγούμενες ποδοσφαιρικές σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία πωλούνται σε διάφορα σημεία της πόλης της Αριδαίας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές για τους φίλους της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. Κοτιδης Παναγιώτης6 Αυγούστου 2022 στις 12:40 π.μ.

    Για 8η συνεχόμενη σεζόν
    1 Α1(2015-16)
    4 Γ εθνική(2016-2020)
    1 football league 2 (2020-21)
    1 super league 2(2021-22)
    Σύνολο 7 και πάμε για 8
    Και καλά κάνουν δηλαδή γιατί Τυριακιδης δεν υπάρχει πουθενά
    Κοουτς είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλμωπάρα χειμώνα καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά ανακοίνωση παικτών δε βλέπω, χρήματα τής σεζόν πού πέρασε δεν βλέπω,αν περιμένουν από τό στιχοιμα ζητώ πού καηκαμε πώς θά πληρώνουν την σεζόν αυτήν τους παίκτες, χωρίς να σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365