Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Βόλος: «Θρίλερ» με τον θάνατο 18χρονης που ανέβασε υψηλό πυρετό, «έσβησε» μέσα σε 4 μέρες

Το χρονικό της...τραγωδίας

Το 18χρονο κορίτσι «έσβησε» μέσα σε 4 ημέρες με την τοπική κοινωνία του Βόλου να είναι συγκλονισμένη.

Μέσα σε 4 μέρες, η άτυχη Γεωργία έχασε τη μάχη, με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε να μην λύνει το μυστήριο.


Η αδικοχαμένη κοπέλα ανέβασε υψηλό πυρετό με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή με τα ακριβή αίτια να παραμένουν απροσδιόριστα.


Το χρονικό της...τραγωδίας

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” με υψηλό πυρετό και σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς ωστόσο οι θεράποντες γιατροί να μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία.


Χθες Δευτέρα 22 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη και για τον λόγο αυτό λήφθηκε υλικό, το οποίο θα διοχετευθεί για αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες πιθανολογείται ότι θα ρίξουν φως στην τραγωδία.


Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη.


Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στο θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα, σήμερα, στη 13.00 συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια της 18χρονης θα της πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365