Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Βόλος: Θρίλερ με τον θάνατο 18χρονης – Ο υψηλός πυρετός, η κατάρρευση και τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Ο θάνατος παραμένει για την ώρα, ένας άλυτος γρίφος…

Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία της τραγωδίας με θύμα μια 18χρονη κοπέλα που πέθανε. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες ήταν υγιέστατη. Ο θάνατος παραμένει για την ώρα, ένας άλυτος γρίφος…


Ανάστατος ο Βόλος από την είδηση για τον θάνατο της 18χρονης. Επί 4 μέρες οι γιατροί προσπαθούσαν σε νοσοκομείο της πόλης να αποτρέψουν το μοιραίο χωρίς να τα καταφέρουν. Η κοπέλα παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, που όλες αυτές τις μέρες, προσεύχονταν για ένα θαύμα έξω από τη ΜΕΘ. Οι γιατροί περιμένουν τη νεκροψία – νεκροτομή, που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.


Μετά από τεσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, η 18χρονη από τον Αλμυρό που μεταφέρθηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο, “έσβησε” το πρωί, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς της.


Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη. Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στο θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο 20 Αυγούστου. Στο παιδί θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια.


Η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της.


Σύμφωνα με το gegonota.news, οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και ζουσαν έξω από την Μονάδα. Συζητούσαν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επέτρεπαν την επαφή με το παιδί. Γονείς και γιατροί αναμένουν την νεκροψία για να φωτιστούν τα αίτια του θανάτου.


Η είδηση του θανάτου της κοπέλας βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Αλμυρού και του Βόλου, αλλά συγκλονίζει και ολόκληρη την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της και στους φίλους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365