Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Θάλεια Κορδαμπάλου: Η 19χρονη είχε μοιραστεί το ίδιο χάμπουργκερ με μια φίλη της – 15 άτομα με τροφική δηλητηρίαση

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρίσκεται στη Νάπολη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που είχε ταξιδέψει στην Τυνησία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί το ίδιο φαγητό και συγκεκριμένα το ίδιο μπέργκερ με μια φίλη της που και αυτή υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ η δόκιμος μαζί με την παρέα της επισκέφθηκαν γνωστή αλυσίδα fast food στην Τυνησία.

Εκεί η 19χρονη μοιράστηκε το φαγητό της με μια φίλη της ενώ όταν επέστρεψαν στον καράβι, 15 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρίσκεται στη Νάπολη όπου έδεσε το καράβι ενώ Ιταλοί ιατροδικαστές διενεργούν την νεκροψία – νεκροτομή για να μπορέσουν να καταλάβουν τι συνέβη και έχασε τη ζωή της η 19χρονη δόκιμος.

Η Θάλεια Κορδαμπάλου είχε αναρρώσει από κορονοϊό και είχε περάσει πέντε μέρες καραντίνα στον πλοίο. Στο εν λόγω εστιατόριο στην Τυνησία πήγε, αφού πρώτα είχε αρνητικό τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365