Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Ένας η δύο όμιλοι στην Α1;

Το μπαλάκι λοιπόν πέφτει στα χέρια των αρμόδιων επιτροπών
Πολλά τα σενάρια για την φετινή Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας και για τον τρόπο που θα διεξαχθεί και αν θα γίνει ένας ή δύο όμιλοι, όπως την περσινή σεζόν.

Οι απόψεις δυείστανται, κάποιες ομάδες είναι που επιθυμούν και προτείνουν έναν όμιλο και κάποιες άλλες που επιθυμούν δύο ομίλους.

Σαφώς με έναν όμιλο το πρωτάθλημα θα είναι πιό συναρπαστικό και ενδιαφέρον, από την άλλη είναι και τα έξοδα, κάτι το οποίο σκέφτονται σοβαρά πλέον οι παράγοντες των ομάδων.

Την περσινή σεζόν κατά την διαδικασία των play of και play out, υπήρξαν κάποια παιχνίδια πραγματική παρωδία, τα οποία και ξενέρωσαν τους φίλους του αθλήματος και από την άλλη η προσέλευση του κόσμου ήταν αποκαρδιωτική στα περισσότερα παιχνίδια, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους.

Το μπαλάκι λοιπόν πέφτει στα χέρια των αρμόδιων επιτροπών διεξαγωγής πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας, που θα πρέπει να αποφασίσουν για τον τρόπο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α1.

11 σχόλια:

  1. όπως κι αν γίνει χρειάζονται γήπεδα με σωστά αποδυτήρια και ιατρική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται πως το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει σε έναν όμιλο, το περσινό ήταν παρωδία.. Μια δυο ομάδες δεν θέλουν έναν όμιλο και δεν ξέρουμε καν αν κατέβουν. Κοροϊδία θα είναι να γίνει σε δυο ομίλους. Πάρτε επιτέλους μια σωστή απόφαση εκεί στην ΕΠΣ και μην κοιτάτε να κάνετε τα χατίρια κάποιον λίγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρσι υπήρχε η δικαιολογία του κορονοϊού, φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ένας όμιλος για να αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Επιπλέον γνωρίζω πως τα 4/5 των ομάδων θέλουν έναν όμιλο, όποτε νομίζω η απόφαση είναι αυτονόητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε να το σκέφτεστε δυο ομίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ένας όμιλος άρχοντες της επσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ...ΤΕΛΟΣ.. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΤΗς Α1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ? ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας όμιλος είναι το ζητούμενο κ το πιο σωστό. Τα υπόλοιπα ειναι να χάμε να λέγαμε.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η α με έναν όμιλο και η α1 με δύο ομίλους; όχι.Να γίνει ένας όμιλος και η α1, κύριοι της επς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α1 ένας όμιλος..ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένας όμιλος στην Α1 γιατί αλλιώς θα παίξετε μόνοι σας εσείς εκεί στην επς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365