Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Αίγινα: Συνελήφθη ο δράστης που έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό το 2015

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο
Τέλος φαίνεται να λαμβάνει το μυστήριο με τη διπλή δολοφονία θείας και ανιψιού στην Αίγινα το 2015, καθώς συνελήφθη ένας 36χρονος στη Μάλτα, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που τους έκαψε ζωντανούς.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του STAR, οι Αρχές της Μάλτας τον εντόπισαν αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Αίγινα που είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από 7 χρόνια.

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο και έτσι ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε στη Μάλτα, από όπου και θα ληφθεί η απόφαση για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο 36χρονος φερόμενος δράστης είχε μπει στο σπίτι της 70χρονης στην Αίγινα, η οποία είχε κατάστημα σουβενίρ στο νησί. Ξυλοκόπησε τόσο την ίδια όσο και τον ανιψιό της, μέχρι λιποθυμίας, και τελικά τους έκαψε ζωντανούς.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, η λεία του ανερχόταν περίπου στα 800.000 ευρώ. Τα δύο θύματα είχαν καεί από τη μέση και πάνω, ενώ στο χώρο που βρέθηκαν, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, υπήρχαν τοπικά σημεία που είχαν καεί από τη φωτιά.



Η εγκληματική ενέργεια, τότε, αποδιδόταν στο γεγονός ότι είχαν επιβληθεί τα capital controls στην Ελλάδα και η άτυχη γυναίκα είχε μαζέψει τις οικονομίες της στο σπίτι από την τράπεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365