Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Άρτα: Πυροβόλησε και κατά της συζύγου του ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε στο χωριό Αστροχώρι της Άρτας, με έναν 29χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει τον πεθερό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του enikos.gr, o 29χρονος φέρεται να μετέβη στο σπίτι του 75χρονου πεθερού του, κρατώντας ένα όπλο κι έπειτα από καβγά που είχαν, τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο άτυχος 75χρονος κατέληξε στα τραύματά του. Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή όπου έγινε η δολοφονία και συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε και κατά της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όμως δεν την πέτυχε. Το ζευγάρι είχε χωρίσει επειδή ο 29χρονος φέρεται να κακομεταχειριζόταν την 36χρονη και ο πατέρας της την πήρε στο χωριό. Αυτή η φυγή της 36χρονης φέρεται να εξόργισε τον 29χρονο, ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει και τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365