Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

«Έφυγε» από τη ζωή το 3χρονο κοριτσάκι που είχαν «αναστήσει» οι γιατροί στο Θριάσιο: Δεν τα κατάφερε η μικρούλα

Είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι λόγοι θανάτου είναι από τον κορονοϊό. Είχε τρεις μέρες πολύ υψηλό πυρετό. Είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του.


Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα όσον αφορά το 3χρονο παιδάκι, για το οποίο οι γιατροί στο Θριάσιο έδωσαν μεγάλη μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν μάλιστα. Το κοριτσάκι όμως δεν άντεξε και δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» που είχε μεταφερθεί.


Το κοριτσάκι είχε υψηλό πυρετό για τρεις μέρες, είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν ανέπνεε. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά είχε κολλήσει κορονοϊό, ο οποίος του είχε προκαλέσει πυρετό, ο οποίος δεν έλεγε να πέσει κάτω από 40 τις τρεις τελευταίες μέρες.


Αρχικά είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο και έγινε αμέσως εισαγωγή. Ξεκίνησε η μάχη με το χρόνο, η οποία έβγαλε τους γιατρούς νικητές, καθώς κατάφεραν να το επαναφέρουν. Από εκεί, η 3χρονη μεταφέρθηκε στο «Παίδων Αγία Σοφία» και μετά στην ειδική μονάδα Covid του «Αγλαΐα Κυριακού».


Συνέχισε να νοσηλεύεται σε σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς, άφησε την τελευταία πνοή του στις 15.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (5/8). Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κορονοϊός προκάλεσε το θάνατο του παιδιού και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.



Πολύ λυπηρό γεγονός πραγματικά. Πολύ κρίμα…

1 σχόλιο:

  1. Αχ καρδούλα καλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων πολύ κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365