Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/8 Κριός 

Έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις τα πράγματα, γι’ αυτό δώσε προτεραιότητες ανάλογα με τη σπουδαιότητα των ευθυνών σου. Καθώς επιδιώκεις τους στόχους σου, μπορεί κάλλιστα να ανακαλύψεις ότι έχεις την υποστήριξη πολλών ανθρώπων που θέλουν το καλύτερο για σένα.
Είναι μια καλή στιγμή για να βρεθείς με τον σύντροφό σου και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερη, βάλε το καπέλο σου και βρες τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσεις αυτόν τον ενδιαφέροντα τύπο, που κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει.

ζώδια σήμερα ταύρος

Το να συγκρατήσεις τη γλώσσα σου για μην πεις στους άλλους πως τους τα ‘λεγες.. μάλλον θα σε δυσκολέψει.
Τουλάχιστον όμως, προσπάθησε να μην το κάνεις. Όπως πάντα είχες δίκιο κι όλοι γνωρίζουν πως είχες τη σωστή ιδέα από την αρχή. Όμως απέφυγε να το επισημάνεις.
Αυτό θα τονίσει τη φυσική σου γοητεία και θα κάνει τους άλλους να σε ακολουθήσουν την επόμενη φορά. Και σίγουρα είσαι αρκετά πρακτική, για να συνειδητοποιήσεις την αξία αυτού.

ζώδια σήμερα 02/08 Τρίτη δίδυμοι

Είναι σίγουρο ότι θα νιώσεις άγχος σήμερα γιατί θα κληθείς να αναλάβεις ορισμένες νέες ευθύνες. Μείνε συγκεντρωμένη και μην αφήσεις κανένα εμπόδιο να σε αναστατώσει και να σε βγάλει από την πορεία σου. Η σωστή διαχείριση του χρόνου σου, είναι το κλειδί. Κατέστρωσε ένα σχέδιο ώστε να μπορείς να λειτουργήσεις αποτελεσματικά, χωρίς να «καείς». Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ξέρεις πολύ καλά σε τι είσαι καλή και σε τι είσαι ικανή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να τα αξιοποιήσεις… και θα πετύχεις τους στόχους σου. Ίσως υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις απογοητευμένη και θα θελήσεις να τα παρατήσεις ή απλά δεν θα έχεις τη διάθεση να κάνεις τίποτα. Προσπάθησε να περιορίσεις αυτή την τάση όσο μπορείς και μην αφήσεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. 

ζώδια σήμερα λέων

Τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι χαμηλά και νιώθεις εξαντλημένη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχες πολλές ευθύνες τελευταία και πάλευες να ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ξεκουραστείς. Γέμισε τις μπαταρίες σου και τακτοποίησε τις υποθέσεις σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις μια δυναμική επιστροφή. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Αυτή θα αποδειχθεί μια αρκετά αγχωτική μέρα. Έχεις πολλά στο πιάτο σου και ο ρυθμός αυξάνεται σημαντικά καθώς πλησιάζουν διάφορες προθεσμίες. Οργανώσου, τήρησε το πρόγραμμά σου και διατήρησε τον έλεγχο του χρόνου και των δραστηριοτήτων σου. Πάνω απ’ όλα μην απελπίζεσαι, ό,τι κι αν δεις μπροστά σου. Κάνε ένα βήμα τη φορά. Τακτοποίησε πρώτα τις εκκρεμότητές σου και μετά προχώρησε σε νέες πρωτοβουλίες. Απλά.. δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα ταυτόχρονα.

ζώδια σήμερα 02/08 Τρίτη ζυγός

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις σήμερα, κυρίως άλλων ανθρώπων. Η παρέμβαση των άλλων θα σε βγάλει εκτός πορείας και θα σε αποσταθεροποιήσει, προκαλώντας σου υπερβολικό άγχος. Το ένστικτο και η διαίσθηση είναι ο καλύτερος οδηγός σου σ’ αυτή την κατάσταση. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις μέσα από τον πυρήνα του θέματος και να διακρίνεις τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων. Να είσαι έξυπνη κι ευέλικτη σε κάθε σου κίνηση για να μην κινείς υποψίες.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι εντάξει να είσαι σταθερή. Αυτό σημαίνει πως υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά σου. Απλά μην χρησιμοποιείς πολύ δύναμη. Αυτή τη στιγμή είσαι αρκετά προσγειωμένη για να γνωρίζεις τη δύναμή σου… και διαθέτεις αρκετή σοφία. Η εμπειρία σου και οι συμβουλές των άλλων, μπορούν να σε κατευθύνουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φρόντισε να γνωρίζεις πάντα πού βρίσκεσαι και πότε κινδυνεύεις να ξεπεράσεις τα όρια. Κάνε θαύματα με το ανάλαφρό σου άγγιγμα σήμερα. Αυτή η εμπειρία ταιριάζει καλά με τον αισθησιασμό σου – κάτι που ποτέ δεν χορταίνεις! 

ζώδια σήμερα τοξότης

Είσαι γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες… και αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου, σίγουρα θα τα καταφέρεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και μην ακολουθείς ανεύθυνη συμπεριφορά. Μην παίρνεις επίσης βιαστικές αποφάσεις για σημαντικά θέματα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσεκτική εξέταση από μέρους σου. Εν τω μεταξύ, μπορείς πάντα να ζητάς τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων γιατί σε αγαπούν πραγματικά και σε υποστηρίζουν. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μπορείς επιτέλους να απαλλαγείς από προβλήματα και ανησυχίες που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό και εξαντλούν την ενέργειά σου. Και να σκεφτείς ότι ήσουν έτοιμη να τα παρατήσεις, απογοητευμένη από την έλλειψη προόδου σου! Τώρα όμως, όλα μοιάζουν να πηγαίνουν ρολόι ως δια μαγείας και μπορείς επιτέλους να φτάσεις σε ένα καλύτερο μέρος. Απόλαυσε αυτούς τους δυνατούς ανέμους που φυσούν στο δρόμο σου και ανέλαβε δράση. Τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσεις αρκετά για να θέσεις σε κίνηση τα σχέδιά σου. Η επιτυχία είναι πρακτικά δική σου!

ζώδια σήμερα 02/08 Τρίτη υδροχόος

Όλα πάνε καλά στη ζωή σου σήμερα. Θέματα που σε απασχολούσαν, έχουν φύγει οριστικά.. και απαλλάχτηκες! Εναπόκειται σε σένα να διατηρήσεις αυτόν τον ρυθμό για να είναι όλα σε ισορροπία. Μην αγνοείς τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται, γιατί θα μεγαλώσουν και θα σε κατακλύσουν. Δράσε τη στιγμή που αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά. Κάνε το με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Πιέζεσαι να σκεφτείς πιο καθαρά σήμερα από ό,τι έχεις συνηθίσει. Πρέπει να εξετάσεις με κριτικό μάτι τον εαυτό σου καθώς και τους ανθρώπους γύρω σου. Δώσε επίσης προσοχή στην υγεία σου τρώγοντας καλά, χαλαρώνοντας και κάνοντας χαλαρωτικές ασκήσεις. Μια ήπια προσέγγιση σου ταιριάζει καλύτερα απέναντι σε όλους – από τον καλύτερο φίλο σου μέχρι τον εραστή σου και το αφεντικό σου. Απόλαυσε λίγη ησυχία στο σπίτι και περιποιήσου τον εαυτό σου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365