Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 5/8 Κριός 

Προσπάθησε να συζητήσεις ήρεμα σήμερα, για κάποια ευαίσθητα θέματα. Έχεις μεγάλη νευρικότητα, νιώθεις κουρασμένη και είσαι καχύποπτη για τα κίνητρα των άλλων.
Μπορεί να «διαβάζεις» με ευκολία κάτω από τις γραμμές τα λεγόμενα των άλλων, αλλά μην υποθέτεις πως τα βλέπεις όλα ξεκάθαρα. Μέρες σαν αυτή, είναι καλύτερα να φέρεσαι ήρεμα και με καλοσύνη.. ακόμα κι αν ο «πολεμιστής» μέσα σου, θέλει να αναλάβει δράση!

ζώδια σήμερα ταύρος

Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά σου διογκώνονται σήμερα. Κάνε μια συνειδητή προσπάθεια όμως να παραμείνεις ήρεμη και ανοιχτόμυαλη.
Έχεις την τάση να προβάλλεις όλα τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου, στους άλλους ανθρώπους. Όμως αυτές οι προβολές, θα έχουν αρνητικό ύφος. Φυλάξου από αυτό. Μην υποθέτεις τίποτα στη δουλειά ή στο σπίτι.
Αν εισχωρήσει στη συνείδησή σου κάποιο ύποπτο συναίσθημα, μην αντιδράσεις. Απλά ρώτησε το άλλο άτομο, για να λάβεις τις διευκρινίσεις που επιθυμείς. 

ζώδια σήμερα 05/08 Παρασκευή δίδυμοι

Είναι μια έντονη μέρα για όλους… και τα συναισθήματα πετάνε γύρω σου σαν μπάλες του πινγκ πονγκ. Μπορεί να νιώθεις πως είσαι ο μοναδικός υγιής άνθρωπος σε ένα δωμάτιο με τρελούς. Σε στιγμές όπως αυτή, είναι σημαντικό να αντλείς δύναμη από τη διάσημη αίσθηση του χιούμορ σου. Βρες το αστείο σε οποιαδήποτε συναισθηματική σκηνή τυχαίνει να είσαι μάρτυρας. Και δες τι μπορεί να γίνει… για να κάνεις και τους άλλους να γελάσουν.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Νιώθεις βαθιά πράγματα σήμερα – τόσο γλυκά, όσο και δύσκολα. Η καλύτερη χρήση της σημερινής έντονης ενέργειας είναι να συνδεθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο! Αυτοί είναι οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας που εμπιστεύεσαι σιωπηρά και αγαπάς από τα βάθη της καρδιάς σου. Βασίσου σ’ αυτούς τους ανθρώπους σήμερα και μην δίνεις σημασία στα συναισθηματικά ξεσπάσματα των άλλων γύρω σου. Είσαι από τη φύση σου ευαίσθητη, αλλά δεν χρειάζεται να απορροφήσεις την αρνητικότητα τους.

ζώδια σήμερα λέων

Ετοιμάσου για μερικές παθιασμένες εκδηλώσεις σήμερα. Τα συναισθήματά σου κυλούν μέσα σου σαν νερό που κοχλάζει και δεν κάνεις διακρίσεις στο πώς ή πότε θα τα εκφράσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνεις καν, γιατί νιώθεις έτσι – πεισματάρα, θυμωμένη, ευάλωτη, ζηλιάρα, αναστατωμένη. Τουλάχιστον αντιλαμβάνεσαι πλήρως τα συναισθήματά σου, κάτι που βοηθάει στο να τα καταλαγιάσουν πιο γρήγορα. Ωστόσο, προσπάθησε να μην τα απελευθερώσεις, σε ανυποψίαστα θύματα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται λίγο άτονα σήμερα και ίσως περάσεις μια κρίση αν δεν είσαι εγκρατής. Τίποτα δεν φαίνεται ίδιο αυτή τη στιγμή – κι αυτό περιλαμβάνει και τη δική σου απόδοση. Προσπάθησε να μην κρίνεις αυστηρά τόσο τον εαυτό σου όσο και τους άλλους. Παράλογες ανησυχίες αναβλύζουν μέσα σου και αντιδράς με τελειομανία. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου. Δέξου τα συναισθήματά σου, ακόμα κι αν δεν τα καταλαβαίνεις.

ζώδια σήμερα 05/08 Παρασκευή ζυγός

Σε συνεπαίρνει το συναίσθημα σήμερα κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Μην είσαι τόσο συναισθηματική, γιατί διατρέχεις τον κίνδυνο να δεις τη ζωή σου να ξεφεύγει από τον έλεγχο… αν το παρακάνεις. Η αμφιβολία και ο δισταγμός θα σε κάνουν να χάσεις μια ευκαιρία, αλλά και τον έλεγχο της κατάστασης. Μείνε συγκεντρωμένη και να είσαι λογική. Μόνο έτσι θα αποφύγεις τα λάθη.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ήσουν κάτω από αμέτρητες πιέσεις τα τελευταία χρόνια. Οι δεσμεύσεις και οι ευθύνες σου είναι πολλές κι έχεις σχεδόν εξαντλήσει όλη την ενέργεια και τους πόρους σου, στην προσπάθεια να συμβαδίσεις με αυτές. Πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για να αποσυμπιεστείς, να καθαρίσεις το κεφάλι σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Από εδώ και πέρα, καλά θα κάνεις να μην πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα, αγνοώντας τα σήματα που σου στέλνει το σώμα σου. Αν έχεις πολλές ευθύνες μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.

ζώδια σήμερα τοξότης

Συνήθως γοητεύεσαι από τη σκέψη της μεγαλύτερης εικόνας και των ευρύτερων προσεγγίσεων. Όμως σήμερα έχεις την τάση να εμβαθύνεις σε κάποιο θέμα ή σε μια σχέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου ή να χαθείς μέσα στη μελέτη ενός θέματος που σε ενδιαφέρει. Με λίγη προσπάθεια, θα ανακαλύψεις απίστευτα μυστικά που ποτέ δεν υποψιαζόσουν για τον εαυτό σου, τον εραστή σου ή τον κύκλο σπουδών που έχεις επιλέξει.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Δέχεσαι μεγάλη πίεση σήμερα! Όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι.. όπως και σε προβλήματα προσωπικής φύσης. Μπορεί να υποφέρεις από καυγάδες και διαφωνίες με μέλη της οικογένειας κι αυτό θα σε δυσκολέψει στο να τακτοποιήσεις τα πάντα. Φρόντισε πάνω απ’ όλα, να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη στα λόγια σου. Διαφορετικά, διατρέχεις τον κίνδυνο να χειροτερέψεις τα πράγματα και να δημιουργήσεις στον εαυτό σου μεγαλύτερο πρόβλημα, από ό,τι έχεις ήδη.

ζώδια σήμερα 05/08 Παρασκευή υδροχόος

Έχεις χαράξει έναν καλό δρόμο για τον εαυτό σου.. κι αν συνεχίσεις έτσι, είναι σίγουρο ότι θα έχεις επιτυχία. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι έντονος στην εποχή μας και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σου που ισχυρίζονται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να σε παρασύρουν. Μην δίνεις αρκετό χώρο σε κανέναν για να ανακατευτεί με τα σχέδιά σου ή να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Μείνε πιστή στον εαυτό σου, για να πάνε όλα καλά.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η συμπόνια και η ευαισθησία σου βαθαίνουν σήμερα στις αλληλεπιδράσεις με τους αγαπημένους σου. Ακόμα κι αν είσαι πολύ μακριά από κάποιον που σου είναι αγαπητός, μπορείς να νιώσεις την παρουσία του σαν να είναι δίπλα σου. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να απευθυνθείς σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η αφοσίωσή σου είναι δυνατή και αληθινή. Επενδύεις με πάθος στα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων. Μπορείς να εξυπηρετήσεις κάποιον τώρα, με ανιδιοτελή αφοσίωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365