Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Στην Ημαθία και ο Κρυοβρυσιώτης Στάθης Ελευθεριάδης

Άλλος ένας παίκτης που αναδείχθηκε στα γήπεδα της Πέλλας μεταναστεύει σε άλλον Νομό

Στο ρόστερ του ΦΑΣ Νάουσα προστίθεται ο νεαρός μεσοαμυντικός Στάθης Ελευθεριάδης, καθώς μετά από εισήγηση του προπονητή Δημήτρη Βοτάρη κρίθηκε αναγκαία η απόκτηση του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, γεννημένος το 2002, ο νεαρός άσος που συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του και στην Ποντιακή Νεολαία Κρ. Βρύσης, έχει παραστάσεις και έχοντας περάσει από αξιόλογες ομάδες όπως, ο Εδεσσαϊκός, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο Μακεδονικός και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Σε επικοινωνία μας με τον τεχνικό του ΦΑΣ Νάουσα, Δημήτρη Βοτάρη μας επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος παίκτης ήδη ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα της Ημαθίας και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Άλλος ένας παίκτης που αναδείχθηκε στα γήπεδα της Πέλλας μεταναστεύει σε άλλον Νομό, για την ποδοσφαιρική του επιβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365