Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Μαθαίνει αντίπαλο ο ΑΣ Γιαννιτσά αύριο η κλήρωση του κυπέλλου

Οι αγώνες της 1ης φάσης θα είναι νοκ άουτ

Αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και στην προκειμένη περίπτωση την ΕΠΣ Πέλλας θα εκπροσωπήσει ο περσινός κυπελλούχος ΑΣ Γιαννιτσά, που περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του.

Οι αγώνες της 1ης φάσης θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 31 Αυγούστου στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.

Η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ και θα καλυφθεί σε live streaming

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365