Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Ξεκίνημα με όνειρα για την Νίκη Καλής

Ξεκίνημα με όνειρα για την Νίκη Καλής 

Με πολύ όρεξη για δουλειά ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (16/8) η προετοιμασία της Νίκης Καλής στο γήπεδο του χωριού, υπό τις οδηγίες του Προφητηλιώτη προπονητή Μπάμπη Κρητίδη.

Η Νίκη είναι μία νεανική ομάδα που έχει ξεκινήσει να «χτίζεται» από την περσινή σεζόν για να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όλοι στην ομάδα ξέρουν τις δυνατότητες των νέων παιδιών και σίγουρα φέτος περιμένουν το κάτι παραπάνω από την περσινή σεζόν, όπου στον πρώτο γύρο υπήρχε μια μέτρια πορεία, στον δεύτερο γύρο όμως η κατάσταση αλλαξε άρδην και η πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η Νίκη την κατέταξαν ψηλά στην βαθμολογία.

Ο στόχος φέτος είναι το καλό ποδόσφαιρο πρώτιστα και στην συνέχεια μια καλή βαθμολογική θέση, ενώ αν έρθει το κάτι παραπάνω σίγουρα θα το κυνηγήσουν στην Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365