Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Από την Θύελλα στην ΑΕ Μυκόνου

Δείτε την ανακοίνωση
Μετά από μια διετία με τα χρώματα της Θύελλας Σαρακηνών, ο Νίκος Τράκας συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην ΑΕ Μυκόνου.

Ο Θεσσαλονικιός άσος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των Κυκλάδων και αποτελεί κι επίσημα μέλος της.

Δείτε την ανακοίνωση της απόκτησης του, παρακάτω:

«Η Α.Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Τράκα. Ο 21χρονος αμυντικός χαφ την τελευταία ποδοσφαιρική σεζόν αγωνίστηκε στη Θύελλα Σαρακηνών στη Γ' Εθνική ενώ για έξι χρόνια ήταν μέλος των Ακαδημιών του Άρη. Βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στο φιλικό με τη Λάρισα αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο. Νίκο καλώς ήρθες στην Α.Ε. Μυκόνου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365