Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Με επιτυχία τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας

Πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο της Νάουσας, παρουσία του Άγγλου νέου Αρχιδιαιτητή Steve Bennet

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα φετινά αγωνιστικά τεστ των αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας που πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο της Νάουσας, παρουσία του Άγγλου νέου Αρχιδιαιτητή Steve Bennet και της υπόλοιπης επιτροπής της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα τα τεστ πέρασαν με επιτυχία οι παρακάτω διαγωνιζόμενοι:

Διαιτητής SL2: Μελέτιος Γιουματζίδης 

Βοηθός Διαιτητή SL2: Αθανάσιος Δέλλιος

Διαιτητής Γ’ Εθνικής: Απόστολος-Βασίλειος Αργυρός, Θεόφιλος Μιχαηλίδης, Γεώργιος Λαμπρίδης.

Βοηθοί Διαιτητή Γ’ Εθνικής: Χρήστος Βλαδίκας, Δημήτριος Αδραμάνης.

Δεν πέρασε τα τεστ ο βοηθός Γ’ Εθνικής, Ηλίας Παπαδόπουλος.

9 σχόλια:

  1. Μια χούφτα διαιτητές έμειναν αξιολογημενοι στην Πέλλα , οι ποιο πολλοί τα παράτησαν μόνοι τους η τους παράτησαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΠΚΑΣ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΧΡ ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Ν ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΑΔΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε χρόνο και λιγότεροι ,τι συμβαίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάμπα φαγώθηκε ο Κατεριαδης ας βρούνε διαιτητές για το τοπικό πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσους τους βγάλανε από τις εθνικές κατηγορίες να πάνε για παρατηρητές στο ερασιτεχνικό της ΕΠΣ και στα εθνικά πρωταθλήματα εδώ πάνε παρατηρητές που δεν σφύριξαν Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουίζ:για να βγουν εδώ τα πρωταθλήματα της Ένωσης υπάρχουν φέτος διαιτητές γιατί ακούγεται ότι πολλοί ρεφερυ τα παρατησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα έχουμε ξαναπεί ότι αν δεν πάρει μεταγραφή ο Φωτιάς στην Αθήνα αφού κατοικεί μόνιμα εκεί για να ανοίξει ο δρόμος να ανέβει κατηγορία ο Γιουματζιδης αυτά θα γίνονται θα βγαίνουν λόγο ηλικίας διαιτητές από τα εθνικά πρωταθληματα και θα σταματάνε δικαιολογημένα από το τοπικό πρωτάθλημα.Αυτο θα γίνει σε 3 χρόνια με τους Αργυρό, Δελλιο , αν δεν τους ανεβάσουν κατηγορία θα τους πούνε μεγάλους .......και άντε γεια χωρίς να φταίνε οι διαιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΟΡΔΑΝΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365