Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Ορφέας

Δείτε την ανακοίνωση

Σε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Ορφέας Ριζαρίου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωσήφ Αλεξανδρίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ορφέα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και ανήκε στην Δόξα Μαυροβουνίου, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια και ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστροφή, αφού παλιότερα αγωνιζόταν και πάλι με τα χρώματα του Ορφέα.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο Ιωσήφ Αλεξιαδής  επιστρέψει στην ομάδα μας. Η ήρεμη δύναμη στο κέντρο μετά από δύο χρόνια στην Δόξα Μαυροβουνίου επιστρέφει στον Ορφέα!!! Καλώς ήρθες Σήφη!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365