Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Σεφτέ με τον Χρήστο Μητρέντση

Σεφτέ με τον Χρήστο Μητρέντση

Την απόκτηση του νεαρού Χρήστου Μητρέντση ανακοίνωσε ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας κάνοντας σεφτέ στις μεταγραφές.


Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Αμπελειών, ενώ παλιότερα τίμησε τα χρώματα του Πατριαρχείου και της Δόξας Μελισσίου.

Μια μεταγραφή από το πάνω ράφι για τον Μέγα Αλέξανδρο που έχει στα σκαριά κι άλλες μεταγραφικές ενισχύσεις, που θα δυναμώσει την ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Ο προπεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος δηλώνει αισιόδοξος τονίζοντας ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Μέγα και η ομάδα σύντομα θα βρίσκεται εκεί που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365