Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Τράκαρε με ασθενοφόρο, το έκανε «γυαλιά καρφιά» και «έδειρε» τον μάρτυρα

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οδηγός έπεσε πάνω σε ασθενοφόρο

«Τραμπούκος» οδηγός στην Πάτρα βγήκε σε έξαλλη κατάσταση από το όχημα, έσπασε το ασθενοφόρο που τράκαρε και ξυλοκόπησε και τον μάρτυρα.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ευρυσθέως, στην Πάτρα.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οδηγός έπεσε πάνω σε ασθενοφόρο και μετά τη σύγκρουση, γκάζωσε και προσέκρουσε εσκεμμένα στο ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, φωνάζοντας και βρίζοντας πήρε ένα ξύλο άρχισε να χτυπάει με μανία το όχημα του ΕΚΑΒ και προκαλώντας του φθορές .


Πηγές του pelop.gr αναφέρουν ότι ο οδηγός κάλεσε σε «βοήθεια» και δυο φίλους τους με τους οποίους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου, προκαλώντας μάλιστα ζημιές και στο αυτοκίνητό του.


Ο οδηγός συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (09.08.2022) για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ οι δύο συνεργοί του διαφεύγουν της σύλληψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365