Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Η μεγάλη επιστροφή στον Άρη Αμπελειών

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Άρης Αμπελειών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Μανώλη Σιδώρη από τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη επιστροφή ενός δικού του παιδιού, που αναδείχθηκε με την ομάδα των κιτρίνων.

Ένας παίκτης που θα δυναμώσει επιθετικά την ομάδα του Κώστα Χαρμάνα, ένας πρωταθλητής πέρσι στην Α1 με τον Εθνικό, όπου πέτυχε 11 τέρματα και ήταν από τους κορυφαίους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των κιτρίνων:

«Το Δ.Σ του Άρη Αμπελιών ανακοινώνει την μεταγραφή του Μανώλη Σιδώρη από τον Εθνικό Γιαννιτσών!!

Μετά από 3 χρόνια απουσίας του και έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα στην Α1 και ένα κύπελλο επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε ώστε να βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους της !!!»

10 σχόλια:

  1. Η πεντάδα του Εθνικού, έφαγε πόρτα από τον Α.Σ. Γιαννιτσά. Ζητούσαν 2.500€ ακατέβατα, νομίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη κορόιδα στην Α1. Όταν ζητάς πολλά, στο τέλος καταλήγεις με ψίχουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ότι ο Α.Σ δεν έχει μαντήλι να κλάψει; Χαχαααα. Θέλουν κ τζάμπα παίχτες. Ανεμομαζεματα.Ανεμοσκορπισματα.

      Διαγραφή
    2. Όταν λες ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΆ κάτσε πρώτα να πληρώσουν τους απλήρωτους παίχτες

      Διαγραφή
    3. Έτσι σου είπαν, άσχετε, ότι έχει απλήρωτους παίκτες; Βγάλτε κι άλλο κόμπλεξ, άσχετοι του καφενείου που πηδάτε τη μάντρα στο γήπεδο για να μη πληρώσετε εισιτήριο.

      Διαγραφή
    4. 10:58 Να υποθέσω ότι ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά τα οικονομικά των Γιαννιτσών και τα «Χαχαααα» έχουν να κάνουν με το γέλιο που προκαλείς;

      Διαγραφή
    5. Όποιος κάνει το πιο κομπλεξικό και γεμάτο χωριατίλα σχόλιό για τον Α.Σ. Γιαννιτσά, κερδίζει ένα δωρεάν γεύμα στην καντίνα του Γιωρίκα, καθώς τέτοια γελοία σχόλιά, μόνο κάτι ποιναλέοι της φάπας και της ξάπλας μπορούν να κάνουν.

      Διαγραφή
    6. Χαχαχ είσαι γέλιος κόμπλεξ το λες αυτό η αλήθεια

      Διαγραφή
    7. Η αλήθεια αυτή είναι .. και ας σε πονάει. Περαστικά. Στο. Ήλιο μοίρα δεν έχουν να μην πούμε για χρέη..Αστο

      Διαγραφή
  2. Υπάρχουν κοροιδα και είναι στην Αξό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πληρώστε κάνα παίχτη πρώτα βάλτε το χέρι στην τσέπη κ μετά μιλήστε. Με τσάμπα παίχτες από δω κ από εκεί δεν γίνεται ομάδα. 11 παίχτες ρόστερ και 3 δελτία. Μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365