Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Άμπερ Χερντ: Εξωπραγματική πρόταση από τον Δημήτρη Σειρηνάκη για να παίξει σε ερωτική ταινία

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης κάνει δημόσια πρόταση στην Άμπερ Χερντ

Ο Έλληνας παραγωγός ερωτικών ταινιών προσφέρει στην Άμπερ Χερντ -που έχασε τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ – 10 εκατομμύρια ευρώ και ένα αμάξι αντίκα για να παίξει σε ταινία του.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης κάνει δημόσια πρόταση στην Άμπερ Χερντ να παίξει στην επόμενη ερωτική του ταινία με αμοιβή 10 εκατομμύρια δολάρια αλλά και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967.


Η μυθική πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη μάλιστα δεν είναι η πρώτη από ταινία παραγωγής ερωτικών ταινιών προς την Άμπερ Χερντ, καθώς ήδη πρόταση της έχει καταθέσει το πρακτορείο Zen Models.


Μετά την ήττα της στο δικαστήριο με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ καλείται να καταβάλει αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Χέρντ έχει ισχυριστεί ότι αδυνατεί να του πληρώσει την αποζημίωση και πως θα ασκήσει έφεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365