Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Στον Εθνικό Γιαννιτσών ο Χάρης Γιόντης

Ανακοίνωση
Το ΔΣ του ΑΣ Εθνικος Γιαννιτσων Καλωσορίζει Τον Χαρη Γιοντη στην μεγάλη οικογένεια μας!!!

Ήθος, ποιότητα , Εξαιρετικός χαρακτήρας !!!

4 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανήθικο, από το να προσπαθείς να αρπάξεις τους ποδοσφαιριστές της άλλης ομάδας της πόλης. Όποιος κατάλαβε, εκεί στα ορεινά των Γιαννιτσών, κατάλαβε. Οι υπόλοιποι, ρωτήστε τον Σάββα και τον συνοδοιπόρο του από το Black Mountain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί θέλει νά πει ο άνθρωπος μ αυτό το αινιγματικη ανάρτηση???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ότι ο νεοφερμένος παράγοντας, έκανε πρόταση σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Γιαννιτσά, για να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα; Πολλά ακούγονται στα Γιαννιτσά και κάποιος δεν θα περάσει καθόλου καλά αν όλα αυτά επαληθευτούν.

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε να μη σπάσεις τη μέση σου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365