Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Από τον Εδεσσαϊκό στους ψαράδες

Δείτε την ανακοίνωση

Στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο νεαρός μέσος Ανέστης Τεμερτζόγλου, που πέρσι αγωνίστηκε στον Εδεσσαικό και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Δείτε την ανακοίνωση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου:

«Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανακοινώνει την απόκτηση του Ανέστη Τεμερτζόγλου. Ο Ανέστης είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου 2002 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.


Ο βραχύσωμος χαφ διακρίνεται για την ταχύτητα και την καλή τεχνική του κατάρτιση. Είναι έξυπνος στο παιχνίδι του με υψηλού επιπέδου αντίληψη στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικό χαφ, όμως τα καταφέρνει εξίσου καλά τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός εξτρέμ.


Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Μακεδονικό, στην Κ19 του Αρη, ενώ πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Εδεσσαϊκού.


Ανέστη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, να είσαι υγιής και να έχεις πολλές επιτυχίες με την τριαινα στο στήθος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365