Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Μπάλα το χόμπι του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή

Ο ερασιτέχνης αθλητής πάει πρώτα από όλα στο γήπεδο επειδή του αρέσει
Ο θαυμαστός κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας έχει αποδείξει πολλάκις ότι συμβαίνουν διάφορα πράγματα, πότε ωραία και πότε άσχημα, ωστόσο όσοι εμπλέκονται σε αυτό δηλώνουν ερωτευμένοι μαζί του.

Όταν μάλιστα εμπλέκονται και τα ρημάδια τα ...ευρώ και άλλου είδους υποσχέσεις, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ πιο σοβαρά.

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που ζήτησαν ένα ποσό από ομάδα και το πήραν αλλά στα ποδοσφαιρικά στέκια μπορεί να λέει, ότι πήρε το ...διπλάσιο.

Οι λόγοι πολλοί θα έλεγα εγώ…

Η αξία του κρίνεται από την αμοιβή που θα πάρει ή θέλει να δείξει ότι έχει υψηλό κασέ; 

Όπως και να έχει η αλήθεια είναι μία….αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα  και στον αγωνιστικό χώρο θα κριθεί η αξία του.

Αν ήταν τόσο καλός θα μπορούσε να γίνει επαγγελματίας και να λύσει το πρόβλημα της ζωής του ή έστω να αποκόμιζε κάποια μεγαλύτερα ποσά με τα οποία θα καλυτέρευε τον τρόπο της ζωής του.

Όλα αυτά σημαίνουν αγάπη για το άθλημα; Για το παιχνίδι; Ο ερασιτέχνης αθλητής πάει πρώτα από όλα στο γήπεδο επειδή του αρέσει, εννοείται όταν αφήνει την δουλειά του ότι θα πρέπει να παίρνει το αντίτιμο του μεροκάματου που θα χάσει, ωστόσο βασικός του στόχος είναι να παίζει και όχι πόσα ευρωπουλάκια θα πάρει.

Αν έχεις ικανότητες και είναι ταλέντο θα φανεί στην πορεία, ο καλός παίκτης δεν χάνεται και αυτός που αξίζει, θα κάνει το βήμα παραπάνω. 

Αυτή η διαδικασία των βαριών μισθοφόρων σε εποχές ισχνών αγελάδων στην διάρκεια αποδεικνύεται καταστροφική και χωρίς γυρισμό.

Γιατί όταν κάποια στιγμή στερεύει το πηγάδι και το παραδάκι δεν θα υπάρχει, η ομάδα παίρνει τον στερνό δρόμο της διάλυσης και παράλληλα της εξαφάνισης από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Οι παίκτες πολλές φορές επικρίνουν τους παράγοντες γιατί έχουν έχουν απαιτήσεις από αυτούς, πράγμα πολύ λογικό γιατί όταν πληρώνεις δικαίως απαιτείς.

Ας παίξουμε μπαλίτσα λοιπόν, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, είναι το χόμπι του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365