Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Δόξα Μανδάλου: Η πιο δύσκολη ώρα είναι τώρα

Η πιο δύσκολη ώρα είναι τώρα

Σε δύσκολη θέση ίσως την δυσκολότερη της ιστορίας της βρίσκεται ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της ΕΠΣ Πέλλας και η παρουσία του στις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες της νέας σεζόν, μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο λόγος για την Δόξα Μανδάλου που αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει φως στο τούνελ και λίγο πριν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η κατάσταση δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική.

Την στιγμή που όλα σχεδόν τα σωματεία της Α1 κινούνται μεταγραφικά, έχουν κλείσει προπονητή, στους μαυραετούς δεν κουνιέται φύλλο προς το παρόν και κανένας δεν ξέρει αν θα κουνηθεί στο μέλλον.

Μια ομάδα που έχει τιμήσει την Πέλλα με συμμετοχή στην Δ’ Εθνική κατά το παρελθόν, δείχνει να έχει εγκαταλειφθεί από την τοπική κοινωνία, μια κοινωνία που διψάει για ποδόσφαιρο, καθώς η Δόξα ήταν από τις πλέον εμπορικότερες ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας.

Όλοι περιμένουν τον από μηχανής Θεό στην ομάδα έστω και την ύστατη στιγμή, πριν σβήσει το όνειρο και η Δόξα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αν εμφανιστούν άνθρωποι που θα τρέξουν την ομάδα θα φανεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες, αλλιώς δύσκολα θα δούμε Δόξα Μανδάλου την νέα σεζόν.!!!

1 σχόλιο:

  1. Θέλουμε να γυρίσει στην ομάδα ο Μάκης.Μονο αυτός θα μας συσπειρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365