Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/8 Κριός 

Έχεις μια υπέροχη νέα ιδέα σήμερα… ή μήπως είναι μια έλξη για ένα άτομο ή ένα έργο που εμφανίστηκε από το πουθενά; Ό,τι κι αν συμβαίνει, σήμερα είναι η μέρα για να φυτέψεις τον σπόρο της επιτυχίας. Έχεις την τέλεια ευκαιρία να οδηγήσεις τα πράγματα σε έναν επιταχυνόμενο κύκλο ανάπτυξης.
Οι προσπάθειές σου μπορεί να μην καρποφορήσουν αμέσως, αλλά σίγουρα θα είσαι ένα ή δύο βήματα πιο κοντά στον στόχο σου – κι αυτό μετράει πολύ. Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία για να κάνεις σημαντική πρόοδο, προς μια νέα κατεύθυνση.

ζώδια σήμερα ταύρος

Δεν είναι ανάγκη να καταναλώνεις την ενέργειά σου σε έργα που δεν οδηγούν πουθενά.
Αντίθετα, ηρέμησε και χαλάρωσε λιγάκι. Ίσως αυτό να είναι λίγο βαρετό… αλλά από την άλλη πλευρά, αρκετό ενθουσιασμό δεν έδειξες μέχρι τώρα; Και αν το παραδεχτείς, αυτό σε κάνει απλώς άνθρωπο.
Δεν είναι ωραίο να παίρνεις μια ανάσα κάθε τόσο; Απόλαυσε αυτό το διάλλειμα, γιατί η ζωή είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει ξανά ρυθμούς σύντομα.

ζώδια σήμερα 17/08 Τετάρτη δίδυμοι

Να είσαι σε κίνηση σήμερα. Έχεις την ενέργεια και τη δύναμη της θέλησης… και κυκλοφορούν πολλές ευκαιρίες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αρπάξεις. Οι ενέργειές σου μιλούν από μόνες τους, αλλά μην ξεχνάς και τη σημασία της προσεγμένης προσέγγισης. Ευτυχώς που είσαι από τη φύση σου καλή συνομιλήτρια! Αν πρέπει να εξηγήσεις κάποια πράγματα, θα το κάνεις μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα που φυσικά προσελκύει συμμάχους. Αυτοί οι χρήσιμοι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν στην επιτυχία σου, γι’ αυτό δείξε τους πόσο ευγνώμον είσαι. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Έχεις στρέψει το βλέμμα πίσω, εξετάζοντας παλιές διαφωνίες και άλλες έντονες καταστάσεις από το παρελθόν, εξακολουθώντας να νιώθεις το κεντρί τους. Ξέρεις ότι είχες δίκιο, υπερασπίστηκες αυτό που πίστευες και παρόλα αυτά σε παρεξήγησαν και σε κακομεταχειρίστηκαν. Σωστά; Πιθανόν να μην θυμάσαι ξεκάθαρα αυτές τις στιγμές και είναι αμφίβολο πως ήταν από τις καλύτερες στιγμές σου. Προσπάθησε όμως σήμερα να εστιάσεις μπροστά. Το μέλλον μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο από αυτό το παρελθόν… που θυμάσαι με τόση νοσταλγία.

ζώδια σήμερα λέων

Η υπέροχη διάθεσή σου, σ’ έχει κάνει ακόμα πιο δημοφιλή και συμπαθή από το συνηθισμένο. Όμως η σημερινή μέρα δεν θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά εσένα. Είσαι τόσο αφοσιωμένη και νιώθεις ικανοποιημένη από τον εαυτό σου! Εξάλλου, οι φίλοι και οι συνεργάτες, αγαπούν την ιδιοσυγκρασία σου. Βοήθησέ τους λοιπόν με χαρά, αν σου ζητήσουν υποστήριξη… και θα διαπιστώσεις ότι άξιζε ο χρόνος που διέθεσες, σε πολλά επίπεδα. Μόλις περάσει αυτή η ευλογημένη περίοδος και χρειαστείς λίγη υποστήριξη, θα είναι εκεί…. πριν καν ζητήσεις βοήθεια.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είναι καλό που νιώθεις τόσο παθιασμένη, αλλά μαλάκωσε λιγάκι την αιχμηρή σου γλώσσα. Μια πιο ήπια και ήρεμη προσέγγιση, λειτουργεί σχεδόν πάντα καλύτερα. Το ίδιο και το χαμόγελο, από τη δυσθυμία. Φυσικά, από το τρίζεις τα δόντια σου προσπαθώντας να συγκρατήσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, ίσως είναι καλύτερα να είσαι ειλικρινής. Απλά μην είσαι παθητικό-επιθετική. Σχεδόν κανείς δεν ανταποκρίνεται καλά σε κάποιον που μουτρώνει ή μαχαιρώνει πισώπλατα στην προσπάθειά του να προχωρήσει.

ζώδια σήμερα 17/08 Τετάρτη ζυγός

Η εντύπωση που δίνουμε στους άλλους, είναι σημαντική. Το ξέρεις ήδη αυτό, αλλά είναι ακόμα πιο αληθινό σήμερα, γιατί υπάρχουν παράξενες, ανατρεπτικές ενέργειες που δρουν μέσα σου. Οι πράξεις σου μπορεί να μην ταιριάζουν με τα λόγια σου, γιατί αυτό που θέλεις βαθιά μέσα σου, είναι διαφορετικό από τις ιστορίες που λες στον καθένα. Αυτό συμβαίνει σε όλους, αλλά θα τα πας καλύτερα σήμερα αν κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Κάνε μια ειλικρινή προσπάθεια να ακούσεις και να είσαι ευγενική.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Κάποιος σε πρόσβαλε και αντί να δείξεις ευγένεια και κατανόηση, είσαι άκαμπτη και μισαλλόδοξη. Μπορείς να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις; Υπάρχει πιθανότητα να μην κατάλαβε αυτό το άτομο πως πλήγωσε τα συναισθήματά σου. Αν απλά δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, βρες έναν τρόπο να αντιμετωπίσεις το θέμα ήρεμα και άμεσα. Μην ξεσπάς και μην φαντασιώνεσαι διάφορους τρόπους εκδίκηση. Απλά πες του πώς νιώθεις … και βλέπεις από κει και πέρα πώς θα συνεχίσει η κατάσταση.

ζώδια σήμερα τοξότης

Υπάρχουν άνθρωποι που ελπίζεις να κολακεύσεις! Ίσως κάποιος χαριτωμένος τύπος, που θα ήθελες να βγεις ραντεβού μαζί του ή ένας συνεργάτης που θέλεις να τον προσελκύσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο. Σου αρέσουν οι ιδέες και η ενέργειά του! Και ακόμα καλύτερα, του αρέσουν εξίσου και οι δικές σου. Κάνεις μεγάλη εντύπωση, χωρίς καν να προσπαθείς. Αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου έχει τη δύναμη να προσελκύει συμμάχους και θαυμαστές. Απόλαυσε την εύκολη συνεργασία και τη ζωντανή δημιουργικότητα. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Τι σου συμβαίνει, τέλος πάντων; Έχει αναδυθεί το παιδί μέσα σου και δεν έχει σκοπό να φύγει σήμερα. Μπορεί να είσαι ανεύθυνη και σκυθρωπή.. ειδικά με τους ανθρώπους που γνωρίζεις καλύτερα, αφού αυτούς δεν πρόκειται να τους απογοητεύσεις. Αν δεις ότι συμπεριφέρεσαι σαν αγριάνθρωπος… δοκίμασε το χιούμορ. Δες μια αστεία ταινία ή απόλαυσε τα αστεία ενός φίλου. Λίγο γέλιο θα σε χαλαρώσει αμέσως, ειδικά αν απευθύνεται σε σένα.

ζώδια σήμερα 17/08 Τετάρτη υδροχόος

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου σήμερα. Είτε απολαμβάνεις συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας είτε όχι… αυτή τη στιγμή είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τη δημιουργική σου λάμψη. Φυσικά, είσαι πάντα ικανή στην εύρεση καινοτόμων λύσεων, αλλά ειδικά τώρα, η κινητικότητα και το ταλέντο σου ανεβάζουν το προφίλ σου. Γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία να εργαστείς σε κάτι σημαντικό; Επιστράτευσε μερικούς συμμάχους και δες τι μπορείτε να κάνετε σαν ομάδα. Είναι πιθανό να εκπλήξεις και να εντυπωσιάσεις, ακόμη και τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μερικές φορές δεν τα πας καλά με τα χρήματα, αλλά σήμερα η υψηλή σου ενέργεια θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ένα τυχερό σερί. Εκμεταλλεύσου το όσο περισσότερο μπορείς, αλλά να είσαι έξυπνη.. γιατί δεν θα διαρκέσει για πάντα. Αν πάλι δεν συμβεί καθόλου, τότε να είσαι ευγνώμον για όσα έχεις. Μερικές φορές η προσπάθεια για την απλή επιβίωση, είναι καλύτερη από το να ασχολείσαι με τη βραχύβια φήμη και περιουσία. Τα απροσδόκητα κέρδη θα έφερναν καιροσκόπους στην πόρτα σου – και ξέρεις πόσο δύσκολο σου είναι να αντισταθείς σε μια καλή λυπητερή ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365