Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Μαυραετός ο Αλέξανδρος Χατζηπαναγιωτίδης

Οι Μαυραετοί άρπαξαν τον παίκτη μέσα από τα χέρια άλλων ομάδων
Την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Αλέξανδρου Χατζηπαναγιωτίδη ανακοίνωσε η Δόξα Μαυροβουνίου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Οι Μαυραετοί άρπαξαν τον παίκτη μέσα από τα χέρια άλλων ομάδων, καθώς ο μέχρι πρότινος άσος του Όλυμπου Αψάλου και παλιότερα του Εδεσσαϊκού και των Ακαδημιών του Αλμωπού, είχε αρκετές επαφές και πρέσινγκ από ομάδες που ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Κοκόζογλου που φέτος έχει υψηλούς στόχους, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στην Α1 Κατηγορία.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίος παίχτης, και με ποιότητα...Τελικά ο Κοκοζογλου είναι μεγάλη γάτα,και πέραν αυτού υπάρχει μεγάλος σεβασμός ποδοσφαιριστων προς το πρόσωπό του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365