Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Σάββας Ατματζίδης: Αφήστε μας να κάνουμε το χόμπι μας

Δείτε την ανάρτηση του
Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για όσα συμβαίνουν στον χώρο του αθλητισμού, ο πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών Σάββας Ατματζίδης.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Εκφράζω  καθαρά την προσωπική μου άποψη (όχι πολιτική) για όλα τα εμπόδια που μας βάζει η πολιτεία, και έχει ένα όνομα ΓΓΑ. 

Διανύοντας ενεργά λοιπόν τον πέμπτο χρόνο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό εχω ζήσει και ωραίες στιγμές και άβολες. 
Ένα πράγμα όμως δεν αλλάζετε με τίποτα, Η ικανοποίηση να βλέπεις νέους αθλητες να κάνουν το χόμπι τους και σιγά σιγά να  ανέρχονται σε  μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες, παράλληλα όμως να μην ξεχνούν ποτέ ότι ξεκίνησαν όλα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

Αφήστε μας να κάνουμε το χόμπι μας !!!
ΥΓ Δώστε όραμα στους ερασιτέχνες είτε είναι παράγοντες, είτε αθλητές, αυτοί είναι το μέλλον.»

5 σχόλια:

  1. Σάββα, άσε τις ηθικολογίες και τα μαθήματα συμπεριφοράς. Το να έχεις πλησιάσει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του ΑΣ Γιαννιτσά, μαζί με τον Τέο, δεν είναι ούτε ηθικό, αλλά ούτε και έντιμο. Να θυμάσαι ότι είμαστε μικρή κοινωνία και ο καιρός έχει γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Δημιουργούν αντιπαλότητες. Όταν το καταλάβουν, θα είναι πλέον αργά.

      Διαγραφή
  3. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να κάνει ο Εθνικός, μέχρι εκεί.. Α' τοπικό.. θα πάει στα μπαράζ,θα καβατζωσει τις τέσσερις και τις εφταρες...Και ξανά στο ίδιο έργο θεατές....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365