Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ιερέας έδιωξε ζευγάρι ηλικιωμένων από ιερό ναό γιατί φορούσε μάσκες

Το ζευγάρι “πάγωσε” από την επίθεση
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ιερό ναό Παλαιοημερολογιτών της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το gegonota.news, ηλικιωμένο ζευγάρι θέλησε να μπει στον ναό για να προσκυνήσει αλλά εκδιώχθηκε κακήν κακώς επειδή… φορούσε μάσκες.

Μπαίνοντας στο προαύλιο του ναού, το ζευγάρι συνάντησε τον ιερέα ο οποίος μόλις τους είδε να φορούν μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό αντέδρασε έντονα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είπε ότι απαγορεύεται να μπουν στο ναό με μάσκες. “Είναι απαράδεκτο να θέλετε να προσκυνήσετε την εικόνα της Παναγίας με μάσκες. Να φύγετε”, φώναξε ο ιερέας.

Το ζευγάρι “πάγωσε” από την επίθεση και διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης, αποχώρησε απογοητευμένο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365