Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Παρέμεινε ο ηγέτης της άμυνας στον Άρη Πρ. Ηλία

Ο 32χρονος στόπερ αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής για την ομάδα του Φώτη Σύρμαλη

Παραμένει στον Άρη Προφήτη Ηλία ο αμυντικός Ουράν Σέχι καθώς μετά από συνεχείς συζητήσεις με την διοίκηση βρέθηκε η χρυσή τομή για να συνεχίσει στην ομάδα των κιτρίνων.

Ο 32χρονος στόπερ αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής για την ομάδα του Φώτη Σύρμαλη και η παραμονή του χαροποίησε τους φίλους της ομάδας, που γνωρίζουν την αξία του και το πόσο απαραίτητος είναι για τον Άρη Προφήτη Ηλία.

Σαφώς η παραμονή του πιστώνεται στα θετικά της διοίκησης του Άρη Χιώτη.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365