Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Και το όνομα αυτής ….Αναγέννηση - Ποια χωριά επιστρέφουν με μία ομάδα στα δρόμενα της Πέλλας

Ξεχάστε την Δάφνη Παναγίτσας και την Αστραπή Ζέρβης του παρελθόντος

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ποδόσφαιρο της Ζέρβης και της Παναγίτσας με φόντο την νέα ποδοσφαιρική ομάδα που θα δημιουργήσουν τα δύο χωριά της Βεγορίτιδας.

Ξεχάστε την Δάφνη Παναγίτσας και την Αστραπή Ζέρβης του παρελθόντος και πλέον στο προσκήνιο περνά η ενωτική Αναγέννηση Ζέρβης-Παναγίτσας, μια ομάδα που θα απαρτίζεται από παιδιά των δύο γειτονικών χωριών και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.

Τι προσεχείς ημέρες θα δοθούν στην δημοσιότητα, το νέο ΔΣ και ο προπονητής της ομάδας

9 σχόλια:

  1. ΕΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ
    Χωριά μικρά (σε πληθυσμό) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την νεολαία ώστε τα παιδιά να παίζουν και να διασκεδάζουν!
    Δώστε χώρο στα παιδιά και διώξτε τους ερασιτέχνες αμοιβομενους αθλητές!!!
    Αυτά να τα δουν στα Καλύβια -λιπαρο, Αρσένι - Πετριά, Καλή -προφητης κλπ.
    Μόνο με την συνεργασία και την αλληλοβοήθεια θα πάμε μπροστά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σαν τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αυγολεμονε, Όταν έχεις έναν παίκτη που αφήνει την δουλειά του για να έρθει να παίξει μπάλα 30 η 40 η και 50 χιλιόμετρα, φυσικό είναι να υπάρχουν και κάποιες απαιτήσεις από μεριάς του παίκτη..Αυτά, τα για την ψυχή της μάνας του και άλλα τέτοια κουραφέξαλα...Ξεχάστε τα...Όσο για τις άλλες ομάδες που ανάφερες, μην ασχολείσαι γιατί με τα μυαλά και τις απόψεις που έχεις,θα παίζεις μια ζωή στο Β τοπικό...

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ 5:39 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Η ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΝΩ ΣΩΡΟ ΕΞΟΔΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ! ΑΣ ΔΙΝΟΥΝ Η ΕΠΟ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

      Διαγραφή
    3. Όσο πιστεύεις ότι η κατηγορία που θα παίζει μια τοπική ομάδα ότι είναι το πιο σημαντικό σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τόσο τα πράγματα θα μένουν ίδια... Επίσης δεν κατάλαβες τι γράφω επάνω(λογικά πανεπιστήμιο δεν ξέρεις τι είναι). Γιατί να παίρνεις παίκτες 30-50 χιλιόμετρα μακριά και να μην έχεις σε ένα μεγάλο ποσοστό τα παιδιά του χωριού σου ή των χωριών σε αυτή την περίπτωση??!!!
      Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και μόνο.
      Καλύτερα μια ζωή Β τοπικό και να βλέπω μια ομάδα παίδων (επακόλουθα και μιας τοπικής κοινωνίας) να διασκεδάζει παρά πρωταθλήματα μέσα στην μιζέρια!
      Είμαι 100% σίγουρος ότι εσύ λογικά περιμένεις μια νίκη του χωριού σου για να σου σηκωθεί το ...... και να το παίζεις ο μεγαλογαιοκτημονασ της Πέλλας!

      Διαγραφή
    4. 5 39και εμείς που παίζουμε στο χωριό μας αφήνουμε την δουλειά μας και βάζουμε το αμάξι μας για να πάμε στα εκτός..και ούτε λεφτά περνούμε ούτε τις βενζίνες μας πληρώνουν..για μια τρέλα και για μια αγάπη προς την ομάδα και προς την στρογγυλη θέα το κάνουμε..αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας. .αν θέλουμε να πάει μπροστά το ερασιτεχνικό

      Διαγραφή
  2. Το ρόστερ θα είναι βάρη σαν τις φανέλες !
    Πάμε γερά !
    Πάμε δυνατά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι παράξενο :Οι ομάδες κατεβαίνουν και οι διαιτητές αποχωρούν και φευγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις φαγωθεί εσύ με τους διαιτητές παίξε την μπάλα σου και θα έχει διαιτητες

      Διαγραφή
  4. Καλή αρχή στην νέα προσπάθεια!! Είναι όμορφο να βλέπεις παλιούς αντιπάλους να ενώνονται για χάρη της νέας γενιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365