Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ο Γιάννης Γιώρας από το Μεσημέρι Έδεσσας στον Εθνικό Πειραιώς

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των κυανολεύκων

Την απόκτηση του Γιάννη Γιώρα ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιά.

Στον Εθνικό Πειραιώς θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο τερματοφύλακας με καταγωγή από το Μεσημέρι Έδεσσας, Γιάννης Γιώρας που τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των κυανόλευκων και ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες.

Ο έμπειρος πορτιέρο που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διαμένει μόνιμα στην πρωτεύουσα, έχει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της Αττικής, καθώς έχει αγωνιστεί σε αξιόλογες ομάδες πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα..

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των κυανολεύκων, παρακάτω:

«Μια ακόμα προσθήκη ανακοινώνει ο Εθνικός που προσθέτει εμπειρία κάτω απο τα γκολπόστ του. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Γιώρας με πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν αποτελεί το νεότερο (μέχρι το επόμενο) μέλος της ομάδας μας. Ο 34χρονος τερματοφύλακας που έχει αγωνισθεί σε Εδεσσαϊκό, Χαλάνδρι, Φωστήρα, Σαρωνικό Αναβύσσου, Μοσχάτο και Αιγάλεω.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365