Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Θωράκισε τα γκολπόστ του με τον Γιάννη Πιστοφίδη

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Την απόκτηση του τερματοφυλακα Γιάννη Πιστοφίδη ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Σκύδρα, προσθέτοντας ποιότητα, σιγουριά και εμπειρία στην νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ του.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον έμπειρο πορτιέρο, που έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες, στις οποίες άφησε τα διαπιστευτήρια του και όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και λόγω του καταπληκτικού χαρακτήρα του, όντας από τα καλύτερα παιδιά και χωρίς ποτέ να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Επόμενη προσθήκη στο ρόστερ μας, ο Γιάννης Πιστοφίδης.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας, έχοντας ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ, με έναν τερματοφύλακα ο οποίος πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στα τοπικά της Πέλλας.
Ο Σκυδραίος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της περιοχής μας, Σκύδρα 2000, Αρης Προφήτη Ηλία, Νικη Καλής, Αετός Σκύδρας, Ολυμπιακός Γαλατάδων, Νέος Αετός Σκύδρας, Άρης Νησίου
Πιστόφ καλωσόρισες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365