Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/8 Κριός 

Η μέρα σου είναι γεμάτη εκπλήξεις! Θα λάβεις εκπληκτικά νέα για κάτι που δεν ήξερες και δεν μπορούσες καν να φανταστείς.
Κράτησέ το για τον εαυτό σου προς το παρόν και μην το μοιραστείς με την οικογένειά σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσει σε περιττή αναστάτωση. Μια πιο προσεκτική στάση, θα σε βοηθήσει μελλοντικά.

ζώδια ταύρος

Αυτή η μέρα θα μπορούσε να εξαντλήσει την ενέργειά σου – ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο.
Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη και απέφυγε καβγάδες και διαφωνίες με άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου.
Η αλήθεια είναι ότι είσαι ήδη εξαντλημένη από τις προηγούμενες προσπάθειές σου και νιώθεις κουρασμένη και μπερδεμένη. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις σήμερα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τυχόν επιπλοκές.

ζώδια σήμερα 12/08 Παρασκευή δίδυμοι

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σου και δεν απολαμβάνεις τίποτα άλλο, παρά μόνο σεβασμό και θαυμασμό από τους γύρω σου. Οι άλλοι σε λατρεύουν ό,τι κι αν κάνεις – ανεξάρτητα από τις αδυναμίες σου. Αξιοποίησε στο έπακρο αυτή την ευνοϊκή στιγμή. Μείνε πιστή στα σχέδιά σου και μην παρασύρεσαι από το γενικότερο εορταστικό κλίμα. Η πειθαρχία σου, σύντομα θα ανταμειφθεί!

ζώδια καρκίνος

Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα σήμερα και είσαι έτοιμη να την ανοίξεις. Μήπως όμως δεν πρέπει να το κάνεις; Είσαι σίγουρη πως αυτό είναι που θέλεις πραγματικά; Αποφάσισε τι θέλεις από τη ζωή και μετά φρόντισε να προσδιορίσεις αν αυτή η έκρηξη από το παρελθόν είναι χρήσιμη ή επιζήμια για σένα. Θα μπορούσε κάλλιστα το άνοιγμα της πόρτας να σε βάλει σε κίνδυνο – έναν κίνδυνο που δεν είσαι ακόμη έτοιμη να αντιμετωπίσεις.

ζώδια λέων

Αυτή η μέρα απαιτεί την πλήρη προσοχή σου! Πρέπει να είσαι ρεαλίστρια και να μην υποκύψεις σε ευσεβείς πόθους και συναισθηματισμούς που θα σε τυφλώσουν και δεν θα μπορέσεις να δεις αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Έχεις την τάση να ανατρέπεις πράγματα στο μυαλό σου, μέσα από την προσπάθειά σου για αναζήτηση περισσότερου δράματος και ρομαντισμού. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ αυτή τη στιγμή και να μην βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις την οποιαδήποτε αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή. Αντί να σπαταλάς την ενέργειά σου σε άσκοπες διαφωνίες, κάνε ένα βήμα πίσω για να διακρίνεις την πραγματική έκταση της κατάστασης.

ζώδια παρθένος

Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία… και θα δεις αξιοσημείωτη πρόοδο. Μπορεί να προχωράς σχετικά αργά, αλλά προχωράς με σίγουρο βήμα και βιώνεις τη μία επιτυχία, μετά την άλλη. Αυτά αρκούν για να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου, αναπληρώνοντας τις δυσκολίες, τις καθυστερήσεις και τις απορρίψεις του παρελθόντος. Συνέχισε να προχωράς προς την πραγματοποίηση των ονείρων σου, με δύναμη και θάρρος! Η τύχη είναι με το μέρος σου και κανείς δεν μπορεί να σε παρασύρει – εκτός από εσένα την ίδια φυσικά! Μην ανησυχείς μήπως γίνεις αντικείμενο ζήλιας για τους άλλους, γιατί όλοι όσοι σε αγαπούν, σε υποστηρίζουν, σε προστατεύουν και στέκονται ακριβώς δίπλα σου. 

ζώδια σήμερα 12/08 Παρασκευή ζυγός

Σήμερα πρέπει να είσαι σε πλήρη εγρήγορση. Οι ραγδαίες εξελίξεις ανατρέπουν τα πιο προσεκτικά μελετημένα σχέδιά σου και μπορεί κάλλιστα να χάσεις το δρόμο σου μέσα σε όλο το χάος και τη σύγχυση που ακολουθεί. Αν όμως παραμείνεις ήρεμη, λογική και συγκεντρωμένη, θα καταφέρεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική νίκης. Μην αγνοείς ό,τι συμβαίνει, εκτός αν θέλεις να πετάξεις όλα αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει τόσο σκληρά, από το παράθυρο. Είσαι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των πιο φιλόδοξων στόχων σου! Αν βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, οι περιστάσεις και τα νέα που έρχονται, θα προσφέρουν τον τέλειο δρόμο προς την επιτυχία.

ζώδια σκορπιός

Είσαι πολύ συναισθηματική σήμερα! Νιώθεις αναστατωμένη και εξοργισμένη για κάτι… και η ενέργειά σου έχει εξαντληθεί. Κυριολεκτικά έχεις χάσει τον ενθουσιασμό σου, αλλά μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη ξεκούραση. Οι επόμενες μέρες θα προσφέρουν σε πολλούς, μια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε πρόκληση που στεκόταν εδώ και καιρό εμπόδιο στο δρόμο σου. Δείξε υπομονή κι επιμονή και αργά ή γρήγορα… θα τα καταφέρεις! 

ζώδια τοξότης

Νιώθεις λίγο ανασφαλής και ευάλωτη σήμερα. Όλες οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια κι αυτό σε κάνει να αποσυρθείς στο καβούκι σου. Όμως η απομόνωση δεν σου κάνει καλό. Καλύτερα να συζητήσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, με τους αγαπημένους σου. Αν ανοιχτείς σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα, είναι σίγουρο ότι θα βρεις ανακούφιση και θα χαλαρώσεις λιγάκι.

ζώδια αιγόκερως

Είναι μια μέρα που πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με γενναιότητα! Μην τα παρατάς και μην αφήνεις τις περιστάσεις να σε νικήσουν. Άντλησε από την άπειρη εσωτερική σου δύναμη και δείξε στους άλλους τι μπορείς να κάνεις. Οι απροσδόκητες αποτυχίες, έχουν τη δυνατότητα να σε βγάλουν εκτός πορείας σήμερα, αλλά σίγουρα θα βρεις τρόπο να τις παρακάμψεις και να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου, είναι σύμμαχοί σου αυτή τη στιγμή. Μπορείς να τους εμπιστευτείς να ακούσουν τα προβλήματά σου, να μιλήσουν μαζί σου και να σε βοηθήσουν να βρεις εποικοδομητικές λύσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το δράμα και να διατηρήσεις μια ρεαλιστική στάση. Θα δεις ότι όλα θα πάνε υπέροχα στο τέλος.

ζώδια σήμερα 12/08 Παρασκευή υδροχόος

Είσαι έτοιμη να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου σήμερα και να αλλάξεις ό,τι δεν σε ευχαριστεί. Αυτά είναι υπέροχα νέα, αλλά μην ενεργείς βιαστικά και ανεύθυνα, παρασυρόμενη από τον ενθουσιασμό σου. Αν το κάνεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα αποφύγεις τα σφάλματα και θα ακολουθήσεις τη λάθος διαδρομή. Κάνε αργά, σταθερά βήματα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αποφεύγοντας τις παγίδες.

ζώδια ιχθύες

Ξαφνικές αποκαλύψεις και καυγάδες με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, μπορεί να σε σοκάρουν και να σε απογοητεύσουν σήμερα. Πρόσεξε τι λες, γιατί μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με μια πραγματικά δυσάρεστη κατάσταση στο τέλος. Μείνε ήρεμη, κράτησε χαμηλό προφίλ και έλεγξε την ψυχραιμία σου. Έτσι θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα αυτήν την δυνητικά εκρηκτική ημέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365