Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Αντώνης Πέσιος: Όποιος μπέρδεψε την πολιτική στο ποδόσφαιρο δεν είχε ποτέ θετικά αποτελέσματα στον αθλητισμό

Δείτε τι αναφέρει
Ο απερχόμενος προπονητής του Εθνικού Γιαννιτσών Αντώνης Πέσιος έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, σχετικά με την λύση της συνεργασίας του με τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Δείτε τι αναφέρει:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Μετά από 3 ποδοσφαιρικές σεζόν και ισάριθμους τίτλους, 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο στην ΕΠΣ Πέλλας, σήμερα λύθηκε η συνεργασία μου με τον Εθνικό Γιαννιτσών, ύστερα από την ξαφνική επιθυμία του Προέδρου για αλλαγές στο προπονητικό team.

Εγώ θα ήθελα, μέσα από τη καρδιά μου, να ευχαριστήσω αρχικά τους ποδοσφαιριστές μου, με τους οποίους καταφέραμε να γίνουμε μια οικογένεια, τους αγνούς φιλάθλους του συλλόγου μας, τα μέλης της διοιήκησης, που με μεγάλο εθελοντισμό διατηρούν την ομάδα σε επίπεδα πρωταθλητισμού και τέλος όλους τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια.

Φεύγω σαν φίλος και θα παραμείνω φίλος, ελπίζοντας ότι η ομάδα θα πάει ακόμη πιο ψηλά γιατί το αξίζει.
Εύχομαι τα καλύτερα στους νέους προπονητές του συλλόγου.
*Υ.Γ Κάθε λέξη που γράφω την εννοώ χωρίς καμία άλλου είδους διάθεση, άλλωστε θεωρώ πως όποιος μπέρδεψε την πολιτική στο ποδόσφαιρο δεν έφερε ποτέ θετικά αποτελέσματα στον αθλητισμό.
Καλή επιτυχία Εθνικάρα!»

4 σχόλια:

  1. Φυσικά και εμπλέκεται η πολιτική με το ποδόσφαιρο, κάνεις λάθος σε αυτό. Η σχέση σου με το κόμμα, σου έδωσε πολλές φορές την δυνατότητα να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση μέσα στον αγωνιστικό χώρο από ομάδες της ίδιας πολιτικής παράταξης από ότι οι ανταγωνιστές σου. Καλή συνέχεια να έχεις πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίρλο εισαι νέος προπονητής με προοπτικές κάθε εμπόδιο για καλό
    Υ.Γ παίχτης της ομάδας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παράδειγμα ο Αλέξης της αναγέννησης τόν αφίσας για κάτι καλύτερο δέστε που είναι σήμερα

      Διαγραφή
  3. Με τι? Νύχτα ξελογιαστρα... Νύχτα όμορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365