Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/8 Κριός 

Η σημερινή μέρα, είναι ιδιαίτερα συναισθηματική. Τα πράγματα μπορεί να προχωρούν πιο αργά από ό,τι θα ήθελες, επειδή πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν σύγχυση, που συνοδεύει τα ανάστατα συναισθήματά τους.
Μπορεί να νιώθεις ανυπόμονη μ’ αυτήν την μπερδεμένη αίσθηση μελαγχολίας, αλλά ο εκνευρισμός, δεν θα επιταχύνει καθόλου τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, μπορεί άθελά σου να πληγώσεις τα συναισθήματα κάποιου, αν δεν είσαι αρκετά ευαίσθητη ή συμπονετική. Αντιμετώπισε ήπια κι ευγενικά τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που σε ενδιαφέρουν.

ζώδια σήμερα ταύρος

Έχεις μια βαθιά συμπονετική διάθεση σήμερα. Μπορείς εύκολα να αισθανθείς τα συναισθήματα των άλλων, ειδικά των ανθρώπων με τους οποίους είσαι πιο κοντά.
Μπορείς να καταλάβεις αν ανησυχούν ή είναι αναστατωμένοι για κάτι. Μάλλον είσαι το άτομο, στο οποίο βασίζονται για σταθερή υποστήριξη και καλές συμβουλές όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.
Πρόσφερέ τους λοιπόν την υποστήριξή σου τώρα. Σε συνδυασμό με τη βαθιά και διαρκή στοργή σου, αυτή η στάση είναι θεραπευτική… για κάθε ασθένεια!

ζώδια σήμερα 13/08 Σάββατο δίδυμοι

Βρίσκεσαι σε μια ονειρική, ευφάνταστη διάθεση σήμερα. Οι σκέψεις σου που συνήθως είναι γρήγορες και ξεκάθαρες… τώρα είναι πιο ονειροπόλες. Είναι μια υπέροχη μέρα για να ονειρευτείς. Άφησε το μυαλό σου να περιπλανηθεί στη σφαίρα της φαντασίας. Ίσως βρεις μεγάλη έμπνευση για την επόμενη δημιουργική σου δουλειά. Τουλάχιστον, είναι ανακούφιση να αφήνεις πίσω σου την ψυχρή, σκληρή λογική – έστω για μια μέρα – και να ασχολείσαι αποκλειστικά με την απεριόριστη φαντασία σου.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είσαι γεμάτη θέρμη κι ενθουσιασμό σήμερα, όπως και πολλοί άνθρωποι από το περιβάλλον σου. Όμως, ενώ οι άλλοι μπορεί να νιώθουν σκυθρωποί ή αβέβαιοι, εσύ ανακαλύπτεις την πιο γλυκιά πλευρά της ζωής. Η στοργή σου για τους άλλους διογκώνεται. Τους αντιμετωπίζεις με γενναιοδωρία – ακόμα κι αυτούς που μπορεί να σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις, γιατί είσαι ακόμα πιο πονόψυχη από ό,τι συνήθως… κι αυτό λέει πολλά! 

ζώδια σήμερα λέων

Σήμερα μπορείς ν’ ακολουθήσεις το ένστικτό σου! Κάτω από την τρέχουσα επιρροή, δεν πρόκειται να κάνεις λάθος, αρκεί να το εμπιστευτείς. Από την άλλη όμως, επικρατεί σύγχυση και μπερδεμένες αντιλήψεις. Τα πιο σκοτεινά συναισθήματα, όπως η καχυποψία ή το άγχος, μπορεί να είναι αβάσιμα ή άστοχα. Μπορεί να δυσκολευτείς να πετύχεις μια ισορροπία μεταξύ της εμπιστοσύνης στις ενδείξεις που προέρχονται από το ασυνείδητο μυαλό σου, διατηρώντας παράλληλα μια σαφή αντίληψη. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Μην εκπλαγείς αν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα…. και το να καταβάλλεις προσπάθεια για να είσαι ακόμη πιο πρακτική και άμεση, δεν θα έχει αποτέλεσμα. Θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο – κάτι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Όμως αυτό ακριβώς προσπαθεί το σύμπαν να σε κάνει να καταλάβεις. Πως πρέπει να εγκαταλείψεις την ψευδαίσθηση του ελέγχου. Αποδέξου πως πρέπει να ενθαρρύνεις την καινοτομία και τη δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Άφησε το μυαλό σου να ελιχθεί… και μην προσπαθείς να βγάλεις νόημα από όλα όσα συμβαίνουν.

ζώδια σήμερα 13/08 Σάββατο ζυγός

Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση σήμερα, γιατί οι ραγδαίες εξελίξεις ανατρέπουν τα προσεκτικά σχεδιασμένα πλάνα σου και ίσως χάσεις το δρόμο σου μέσα σε όλο αυτό το χαοτικό κλίμα. Αν λειτουργήσεις όμως ψύχραιμα, με οδηγό σου τη λογική, θα τα καταφέρεις. Μην πτοείσαι… και μην εγκαταλείπεις όλα αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει τόσο σκληρά. Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Τα ένστικτά σου είναι δυνατά και αληθινά σήμερα. Αν σε κυριέψουν ισχυρά συναισθήματα, μπορείς να τα εμπιστευτείς. Συντονίζεσαι στη ζωή με μεγαλύτερη συχνότητα από ό,τι συνήθως και καταλαβαίνεις τις λεπτές αποχρώσεις που οι άλλοι γύρω σου μπορεί να χάσουν εντελώς. Αυτό είναι ένα πραγματικό δώρο, γι’ αυτό χρησιμοποίησέ το για να βοηθήσεις κάποιον που έχει ανάγκη… παρόλο που δεν θα σου μιλήσει ευθέως για τα προβλήματά του.

ζώδια σήμερα τοξότης

Μια νέα μέρα ξημερώνει! Οι προοπτικές φαίνονται εξαιρετικές για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Οι δικοί σου άνθρωποι στέκονται ακριβώς δίπλα σου, προσφέροντας την αγάπη και την υποστήριξή τους … δίνοντάς σου κάποια επιβεβαίωση. Αν δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα, όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Κάποια μικρά εμπόδια θα ξεπεραστούν και θα πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τήρησε το πρόγραμμά σου και θα τα καταφέρεις!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου σήμερα, κάτι που εμπλουτίζει όλες τις συζητήσεις και τις εμπειρίες σου. Συχνά έχεις την τάση να αγνοείς τα συναισθήματά σου… υπέρ της ευθύνης, των κανόνων και της λογικής. Τώρα όμως μπορείς να εστιάσεις στην πιο δημιουργική και διαισθητική πλευρά της ζωής σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου με τα άτομα που αγαπάς, γιατί έχεις στοργική και εκδηλωτική διάθεση.

ζώδια σήμερα 13/08 Σάββατο υδροχόος

Τα ένστικτά σου ακονίζονται από την τρέχουσα ενέργεια, η οποία δίνει έμφαση στην άυλη πλευρά της ζωής. Είναι εκείνα τα συναισθήματα, που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική ή να ταξινομηθούν… σε «σωστό» και «λάθος». Είναι μια εξαιρετική μέρα για να μελετήσεις θέματα όπως η μουσική, η φιλοσοφία ή η πνευματικότητα. Οτιδήποτε περίπλοκο, σε ελκύει με την απόλυτη ασάφειά του. Όπως σε γοητεύουν επίσης θέματα, που εξιτάρουν τη δημιουργική σου πλευρά!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ετοιμάσου να δεις μερικά έντονα όνειρα σήμερα – είτε κοιμάσαι είτε είσαι ξύπνια. Η προσπάθεια να εστιάσεις στη δουλειά σου, μπορεί να είναι μια χαμένη μάχη, εκτός αν βασίζεται σε οράματα και φαντασιώσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείς να δημιουργήσεις μερικά απίστευτα έργα τέχνης, με την τρέχουσα επιρροή. Όμως αν έχεις ένα κουραστικό έργο στην ατζέντα σου, θα καταβάλλεις γενναία προσπάθεια για να το ολοκληρώσεις, αφού οι σκέψεις σου θα παρασύρονται επανειλημμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365