Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Μπαράζ ανανεώσεων στον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς

Δείτε την ανακοίνωση
Με μια μακροσκελή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του, ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς έκανε γνωστό ποιοι αθλητικα παραμένουν στην ομάδα και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν:

Δείτε την ανακοίνωση:

«Αν και οι οικογένειες δεν χρειάζεται να βγάζουν ανακοινώσεις τις ανανεώσεις τους,για την διαδικασία όμως σαν διαδικασία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την συνέχιση της προσπάθειας της ομάδας μας και την συνεργασια με τους παίκτες μας που αγωνίστηκαν για την ομάδα μας και την περασμένη περίοδο..Παιδιά τα οποία αφιλοκερδώς έδωσαν και δίνουν τα πάντα γι αυτήν την ομάδα και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο.. 

Μερικές από τις ανανεώσεις μας φυσικά οι Σουμπασης Ανδρέας, Μπάσδος Χρήστος, Ισλάκογλου Δημήτρης, Λαζαρίδης Δημήτρης, Λουκίδης Ανδρέας, Λουκίδης Σταύρος, Αλεξανδρίδης Παύλος, Μίρις Μέτα, Αντώνης Παπαδόπουλος, Λουκίδης Παντελής, Γιάννης Νίκου, Γιώργος Δίσιος, Φίλιππος Ιωαννίδης, Κώστας Βαβουλίδης, Λέο Κουλλόλι, Μιχάλης Λιούνης, Σταύρος Λουκίδης, Χάρης Τουλγαρίδης, Ιωάννης Κοϊμτζίδης, Λεωνίδας Κοϊμτζίδης, Κώστας Κοϊμτζίδης, Άγγελος Τουλγαρίδης, Περικλής Βασιλειάδης, Απόστολος Καραβίδας..
Μοναδικές εκκρεμότητες της ομάδας μας ο Αντώνης Θεοδωρίδης και Βαγγέλης Καρπάτσης λόγω σπουδών και εργασίας αντίστοιχα...
Μετά και την συνέχιση της προσπάθειας και την νέα χρονιά με αυτα τα παιδιά,σε συνέχεια της ανακοίνωσης αυτής, θα ανακοινωθούν και οι προσθήκες της ομάδας μας για την νέα χρόνια οι οποίες προσθήκες σε συνεργασία με τα υπάρχοντα παιδιά θα προσπαθήσουμε για μια ακόμα καλύτερη πορεία και την επόμενη χρονιά,αλλά κυρίως ένα κλίμα αντίστοιχο με το περσινό υγιές χωρίς προστριβές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365